De Citit : Știri

Goran Bregovic semneaza muzica filmului Ursul, in regia lui Dan Chisu

| 19 aprilie

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni si compozitori din lume, care a lucrat cu artisti precum Iggy Pop sau Cesária Évora, semneaza coloana sonora a celui mai recent film al regizorului Dan Chisu – Ursul – ce va avea premiera in cinematografe la inceputul lunii mai.
“Cu mult timp in urma i-am facut o promisiune prietenului meu Dan Chisu, si anume ca ii voi compune muzica pentru un film. Eu ii promisesem, dar nu eram convins ca el chiar o sa faca filmul, deoarece e un om cu foarte multe planuri si, ca si mine, nu le poate realiza pe toate. Dar iata, acest film e gata! Sunt fericit ca am facut parte din acest proiect”, spune Bregovic despre decizia de a se alatura acestui proiect.
Celebrul muzician marturiseste ca Ursul este prima comedie la care a lucrat, el fiind cunoscut pentru muzica filmelor regizorului sarb Emir Kusturica (Time of the Gypsies, Arizona Dream, Underground). ”Este prima mea comedie”, spune Bregovic, ”Nu am mai scris niciodata pana acum muzica pentru comedii. Pentru mine acest lucru a insemnat sa fac parte dintr-un proiect al prietenului meu”, continua acesta.
De asemenea, Goran Bregovic ii indeamna pe spectatori sa meraga in cinematografe pentru a vedea filmul: ”Mergeti sa vedeti Ursul. Este un film haios si va veti distra!”.
Filmul Ursul, in regia lui Dan Chisu, va avea premiera in cinematografele din toata tara la inceputul lunii mai.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.