De Citit : Știri

Fastius Curier implineste 10 ani de performanta in viteza

| 02 aprilie

„Cand faci curierat rapid, zece ani trec foarte repede. Dar si foarte frumos, fiindca in tot acest timp am livrat sute de mii de pachete, am strabatut milioane de kilometri si, mai ales, am consolidat multe parteneriate de succes” spun oficialii companiei.

Cu un deceniu mai tineri
Inca de la inceput, Fastius Curier a avut o misiune clara: sa ofere unul dintre cele mai perfomante servicii de curierat premium, dedicat exclusiv mediului de afaceri din Bucuresti.

Acest obiectiv a fost atins prin reducerea la minim a timpului de livrare, dar garantand in acelasi timp siguranta livrarii.

Asa a aparut Serviciul Fastius Prioritar, care garanteaza ca o trimitere ajunge la orice destinatie din Bucuresti in maxim doua ore, iar cel mai adesea chiar mai repede.

Deosebita promptitudine se datoreaza experientei acumulate preponderent in Capitala, stiintei de a folosi la maxim resursele disponibile si artei deplasarii rapide prin traficul aglomerat.

Click! Sa stii totul despre plic
Recenta implementare a sistemului de track&trace este inca o dovada a profesionalismului Fastius Curier si a importantei acordate livrarii in siguranta a fiecarei trimiteri.

Inserand codul AWB in aplicatia track&trace, clientii pot urmari in timp real statusul expedierilor. Mai mult, cei care supervizeaza corespondenta unei companii pot obtine detalii despre trimiteri multiple accesand optiunile avansate ale sistemului cu un nume de utilizator si o parola furnizate de Fastius Curier. Astfel, oferindu-le clientilor transparenta totala, Fastius Curier garanteaza siguranta fiecarui plic sau colet.

Livrari in termen scurt, parteneriate pe termen lung
Cum masoara Fastius Curier succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucuresti? „Simplu”, raspund oficialii companiei. „In zece ani de functionare, niciun client nu a renuntat la serviciile noastre.”

Compania castiga increderea si fidelitatea clientilor sai atat prin profesionalismul serviciilor, adaptate solicitarilor fiecarei companii, cat si prin preturi competitive.

„Cand lucrezi pentru companii ca Mastercard, Cosmote, Xerox, Sensiblu, responsabilitatea e foarte mare. Promptitudinea livrarilor este vitala pentru succesul acelor afaceri. Suntem mandri ca ele conteaza. Garantam atat actualilor cat si viitorilor clienti ca in toate zecile de ani ce vor urma, se vor bucura la fiecare trimitere de servicii in stilul Fastius Curier: sigure, rapide, eficiente” spune Ciprian Pulpa, Executive Manager al firmei de curierat.

Mai multe despre Fastius Curier puteti afla pe www.fastius.ro, trimitand un mesaj la [email protected] sau sunand la 021 410.25.35.