De Citit : Știri

Enel Romania transforma Capitala in City of Energy

| 09 septembrie

Adresat tinerilor activi si pasionati din comunitatile urbane, proiectul City of Energy are ca principal obiectiv sustinerea artei urbane, prin transformarea vizuala a mai multor zone din Bucuresti in opere moderne.

City of Energy incepe printr-un concurs derulat pe pagina oficiala de Facebook a proiectului – Facebook/EnelSharingRomania. Cei interesati pot intra in cursa prin uploadarea celor mai reprezentative lucrari de inspiratie urbana din portofoliul personal.

Enel, UNArte, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Primaria Municipiului Bucuresti si Saddo, unul dintre membrii reprezentativi ai comunitatii de graffiti din Romania vor alege 10 artisti pentru o competitie de live painting a cladirii unui post de transformare Enel din Parcul Tineretului. Patru cele mai bune lucrari dintre cele 10 expuse vor aduce castigatorilor un premiu individual de 2000 RON, precum si posibilitatea de a picta peretele unui post de transformare Enel in perioada 16-18 septembrie 2011.

Saddo, Sinboy, Heliana, Noper, Pisica Patrata si Nicu Duta sunt doar 6 dintre artistii care au bifat check in-ul in City of Energy. Acestia au pictat 12 becuri inalte de 2 metri ce au fost deja amplasate in zone cheie din capitala.

Caracterizate prin culoare, creativitate si personalitate, operele de arta din portofoliul acestora sunt rezultatul anilor de pregatire si exersare a tehnicii pe diferite platforme din Romania, dar si din strainatate.

Pentru mai multe detalii click aici