De Citit : Știri

Dragos Chircu deschide concertul lui David Bisbal la Bucuresti

| 03 aprilie

Dragos Chircu va canta in deschiderea concertului lui David Bisbal, pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Idolul muzicii latino-pop, David Bisbal, impreuna cu formatia sa de instrumentisti a pregatit un show live exploziv, care va aprinde toate simturile fanilor sai. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidentia impresionantele calitati vocale ale lui Bisbal. Publicul se va bucura de ritmurile celebrelor hit-uri Buleria sau Corazon Latino, dar si de single-urile incluse pe recentele sale albume, Premonicion si Sin mirar atras.

Senzualul artist a devenit faimos dupa ce a concurat intr-o competitie televizata spaniola, "Operación Triunfo", similara concursului "Vocea Romaniei", in care s-a facut remarcat si Dragos Chircu.

“Ingerasul”, asa cum este alintat Chircu de fani, va canta in deschiderea concertului lui Bisbal la Bucuresti, pe 22 aprilie. Amandoi artistii au iesit pe locul al doilea in concursurile muzicale care i-au lansat. Dupa zece ani, avand peste 5 milioane de discuri vandute, 500 de concerte sustinute in intreaga lume si mai mult de 50 de premii internationale intre care mai multe Discuri de Platina si de Aur, un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino, David Bisbal a ajuns un icon al muzicii latino-pop.

Dragos Chircu, care a uimit Romania cu talentul sau in competitia “Vocea Romaniei”, este un admirator al lui Bisbal. "Pe David l-am descoperit in 2005, cand cautam pe net artisti care sa-mi fie mentori in definirea mea ca artist. Destinul mi-a zambit in 2008, cand am avut sansa sa-l cunosc personal, cu ocazia primului sau concert din Romania. Mi-am zis atunci, in gand: <Intr-o zi am sa cant cu tine pe aceeasi scena!>, dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Si iata, ziua aceea a venit. Ii datorez modelarea mea ca artist, desi el nu stie asta."

Dragos Chircu va sustine impreuna cu band-ul sau un show live, pe masura evenimentului din 22 aprilie. Artistul roman a pregatit si o surpriza: un duet cu un invitat special.

Nu ratati evenimentul latino al anului in Romania! David Bisbal in concert la Sala Palatului! In deschidere, Dragos Chircu.