De Citit : Știri

Crowdfunding pentru colectia Work at home moms

| 25 aprilie

Bine ne regăsim!
După jumătate de an în care am crescut voiniceşte şi am întreprins acţiuni marca Work At Home Moms cu răsunet, vă prezentăm una dintre ideile inspirate din nevoia activă şi urgentă a mamelor de a lucra de acasă. Astfel, WAHM poate fi transformat într-un stil de viaţă.Alături de Cristina Ilie, mamă harnică şi foarte talentată din Braşov, ne dorim să lansăm cu sprijinul vostru prima Colecţie vestimentară Work At Home Moms.Am conceput astfel trei modele de rochiţe pentru femeile active, potrivite fără doar şi poate pentru primăvară-vară! Dar şi un costum delicios „Mama’s baby”.
Detalii valabile pentru toate modelele prezentate
Toate aceste modele sunt numai bune şi pentru perioada sarcinii!
Material folosit: bumbac
Culori disponibile: gri, roşu
Menţiune deloc de neglijat, ba chiar binevenită am spune: partea tricotată se poate personaliza la alegere, în funcţie de preferinţele voastre.
De asemenea, orice rochie poate fi executată pe dimensiunile dorite. Inclusiv costumul “Mama’s baby”.
Stadiul actual al proiectului
Am realizat designul și prototipurile obiectelor vestimentare.
Am identificat surse stabile pentru materialele folosite.
Ce mai avem de facut
Pentru lansarea colecţiei, sunt necesare:
– achiziţionarea materiei prime
– asigurarea instrumentelor necesare
– cooptarea a încă cel puţin două mame pentru întregirea echipei
– acoperirea cheltuielilor cu utilităţile şi de livrare
– mărirea spaţiului de producţie.
Ne-am propus ca prin desfăşurarea acestei campanii să putem asigura alături de voi posibilitatea de a lucra câteva ore pe zi, în funcţie de comenzile primite, câtorva mame care au nevoie de venituri obţinute cu multă hotărâre şi responsabilitate.
Mamele care vor lucra pentru colecţie nu au alte surse de venit şi cred cu tărie în rolul important pe care îl are timpul petrecut alături de copiii lor în dezvoltarea acestora.
Echipa proiectului
Mă numesc Elena Gorun, sunt mama lui Vlăduţ de şase luni şi doi dinţisori, sociolog, împătimită a stilului de viaţă sănătos şi responsabil. Am demarat alături de soţul meu, Marian Gorun, proiectulWork At Home Moms România, iar ulterior am înfiinţat Asociaţia Work At Home Moms.
Aceasta îşi propune să sprijine mamele care doresc să lucreze de acasă, part time, project based, dar şi mamele antreprenoare care au demarat un business sau doresc să iniţieze unul. Totul pentru a petrece timp de calitate alături de familie şi în sânul acesteia.
Proiectul a crescut frumos şi armonios. Suntem deja o echipa de mame WAHM, dar nu numai, care şi-au asumat alături de noi crezul că lucrul de acasă este vital pentru mamele care doresc sa fie nu doar active, dar şi prezente cât se poate de mult şi de implicat în viaţa copiilor lor.Vă stăm la dispoziţie cu evenimente WAHM în oraşele unde avem reprezentanţă zonală: prezentare, promovare a mamelor antreprenor, tipuri de consiliere antreprenorială, juridică, profesională, căutare şi creare de joburi şi multe alte instrumente despre care putem povesti pe larg pe [email protected] oricând.
Mai multe despre Cristina Ilie:
„Cezar are 4 jumate şi Vlad se apropie de 2 ani jumate. Am început să-mi iau munca de creaţie în serios când eram însărcinată cu Cezar. Cred că a fost o perioadă când talentul a ieşit la suprafaţă, aşadar, cu paşi timizi de la perne făcute cadou, la toate prietenele, mătuşi, mame de 1 martie, 8 martie, apoi gentuţe croşetate. Am ajuns să am încredere că sunt pe drumul cel bun şi am mers înainte.”Colecția vestimentară va fi realizată în Braşov, iniţial doar de Cristina (coordonator colecţie), ulterior cooptând minim alte două mame care nu au venituri, dar dau dovadă de multă hotărâre.Ce se poate intampla ca proiectul sa nu existeAm luat în calcul posiblitatea să nu ne atingem cele propuse prin intermediul campaniei de crowdfunding. Nu este grav, vom începe cu mult spor pentru a recupera.Chiar aşa fiind, vom lansa oricum colecţia de rochiţe WAHM primăvară-vară pe care le veţi putea comanda pe www.wahm.ro