De Citit : Știri

Coca-Cola da startul celei de-a patra editii a campaniei “Bicicleta rosie”!

| 28 iunie

A inceput a patra editie a campaniei “Bicicleta rosie”, un proiect al Sistemului Coca-Cola din Romania, realizat in parteneriat cu Asociatia Green Revolution, Primaria Municipiului Bucuresti si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon.
In cadrul campaniei „Bicicleta rosie” sunt oferite tuturor iubitorilor de miscare 300 de biciclete si casti de protectie. Campania se va incheia cu organizarea unui Tur ciclist, ce va avea loc in data de 14 iulie 2012, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20.00. Cele 300 de biciclete vor fi oferite prin tragere la sorti, in cadrul unui concurs ce se desfasoara pana pe 8 iulie 2012, pe site-ul www.bicicletarosie.ro.
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa acceseze site-ul campaniei, sa completeze un formular si un chestionar. 300 de norocosi vor fi selectati, prin tragere la sorti, conform regulamentului afisat pe site-ul www.bicicletarosie.ro in vederea castigarii unei biciclete rosii si a unei casti de protectie. Cei 300 de castigatori ai concursului „Bicicleta rosie”, impreuna cu totii iubitorii mersului pe bicicleta vor fi invitati sambata, 14 iulie la Turul ciclist „Bicicleta rosie”, din Parcul Izvor.
„Bicicleta Rosie a ajuns la cea de-a patra editie, iar succesul din anii precedenti ne face sa fim increzatori ca evenimentul va fi primit cu entuziasm. Prin acest gen de actiuni, Sistemul Coca-Cola din Romania isi afirma preocuparea constanta pentru mentinerea unui stil de viata echilibrat. Ne dorim sa incurajam oamenii sa adopte un mod de viata activ si sanatos, prin calitatea si diversitatea produselor noastre, prin modul in care le comercializam, prin informatiile nutritionale pe care le oferim si prin programele noastre care incurajeaza activitatea fizica.” spune Petre Sandru, Director Comercial Romania, Bulgaria, Albania si Moldova.
Anul trecut, peste 1.000 de participanti au luat startul la turul ciclist „Bicicleta rosie”, alaturi de personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor. In cadrul evenimentului, specialisti in nutritie au oferit tuturor participantilor informatii despre importanta hidratarii, dieta echilibrata si caracteristicile unui stil de viata activ.