De Citit : Știri

Circus prezinta Hercules And Love Affair brought to you by burn studios

| 10 iunie

Pe 23 iunie Circus prezinta la Fratelli Studios in Bucuresti Hercules And Love Affair, una dintre cele mai spectaculoase trupe americane ale primei decade a noului mileniu.

Cu Hercules and Love Affair s-a nascut o noua voce a muzicii de dans in SUA si un nou tip de show live ce reuneste tot ce poate fi mai incitant pentru aceste vremuri: un mix pan-sexual de voci, talente si aparitii epatante. Andrew Buttler – fondatorul trupei – si Kim Ann Foxman – solista, DJ si designer – si-au propus inca de la inceput sa aduca pe scena invitati si colaboratori de marca din toate colturile lumii.

La trei ani de la debut, Hercules And Love Affair revine cu un nou album, “Blue Songs” lansat la inceputul acestui an. Soundul abordat este un omagiu adus anilor ’90, extrasul pe single care poarta sugestiv numele “My House” relevand un Andrew atent la influentele soul si la puterea de a activa scena de dans. Pe langa atentia la detalii si perfectiunea pieselor, Hercules and Love Affair pastreaza in actul lor live aceeasi reteta
de succes: un mix de senzualitate si riff-uri molipsitoare de bass.

In deschidere si la inchidere Khidja. Obisnuiti ai petrecerilor Circus, Rusu si Flore s-au antrenat sa se lupte cu Hercules in jazz, funk, disco, house…si altele.

Biletele in reteaua Eventim