De Citit : Știri

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 2

| 02 decembrie

București, 2 decembrie: Bucharest Fashion Week 2014 continuă astăzi cu o nouă serie de prezentări de modă spectaculoase. Cel mai mare festival de modă din România a debutat ieri, 1 decembrie, și a dat, astfel, startul celor mai importante evenimente de fashion din sud-estul Europei.

Cea de-a doua seară a festivalului Bucharest Fashion Week aduce în lumina reflectoarelor cele mai noi colecții ale designerilor Cristiana Maria Purdescu, Marina Micanovic (Serbia), Nikita Rinadi (Republica Moldova), Niki B. (Italia) și Adela Diaconu & Ciprian Vaida. Nu în ultimul rând, Liliana Andronic & Sergiu Bechian (UAD Timişoara) vor prezenta publicului o colecție unică, realizată din fermoare. Cei doi studenți au utilizat într-o manieră creativă popularele fermoare YKK. Colecția acestora va fi prezentată în premieră la Bucharest Fashion Week 2014 și include creații vestimentare ce pot cântări până la 18 kilograme.
Prima seara a Săptămânii Modei la București a fost deschisă de un show realizat de Stan Boyz, cu o coregrafie semnată Emil Rengle. Mai apoi, designerii Ana Radu, Mineli, Elena Perseil, George Hojbotă și Andreea Dogaru și-au prezentat cele mai noi colecții în cadrul evenimentului. Și cum Bucharest Fashion Week este un susținător al tinerelor talente din industria modei românești, festivalul le-a oferit Denisei Pricop, Alexandrei Lazăr și Nicoletei Obiș, absolvente ale Atelierelor Ilbah, posibilitatea de a-și lansa colecțiile de debut.
În cele șase zile ale Bucharest Fashion Week 2014 vor participa peste 30 de designeri români și internaționali. De asemenea, pentru prima oară în istoria evenimentului, cei mai talentați studenți ai Facultăților de Modă și Design din România vor fi premiați de către partenerii Bucharest Fashion Week cu mașini de cusut profesionale și materiale de lux.
Ca în fiecare an, la Bucharest Fashion Week vor avea loc și Miss România și Top Model România, cele mai importante concursuri de gen din țara noastă, dar și tradiționala Gală a Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards.
Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week 2014 și designerii care vor participa la cel mai important eveniment de modă din România sunt disponibile pe www.bfashionweek.com, iar mai jos puteți consulta programul integral al Săptămânii Modei la București.
Program Bucharest Fashion Week 2014:
2 decembrie

Cristiana Maria Purdescu
Marina Micanovic (Serbia)
Nikita Rinadi (Republica Moldova)
Niki B. (Italia)
Adela Diaconu & Ciprian Vaida
Liliana Andronic & Sergiu Bechian (UAD Timişoara)
3 decembrie
Laura Olteanu
Antony Morato (Italia)
Georgette (Rep. Moldova)
Nada Koljensic (Muntenegru)
Iulia Ghenea & Emilia Tudoran (UNArte)
Georgiana Iordache
Kasta Morrely
4 decembrie
DiVero (Republica Moldova)
Guess (SUA)
Nausica
Natascia Casu (Elveţia)
Coca Loca
Annami Couture
Faydee by Only Fashion
5 decembrie
Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre
Miss România – costume de baie
Gala Fotbalului Românesc – calup 1
Geanina Olaru
Miss România – ţinute inspirate din portul popular, realizate de Cristiana Maria Purdescu şi Izabela Purdescu
Gala Fotbalului Românesc – calup 2
Harmont & Blaine (Italia)
Miss România – rochii de seară BBY
Gala Fotbalului Românesc – calup 3
6 decembrie
Top model România – costume de baie
Romanian Fashion Awards – calup 1
Ioana Voicu
Top model România – ţinute casual BSB
Romanian Fashion Awards – calup 2
Andreea Dogaru
Top model România – rochii de seară Ana Radu
Romanian Fashion Awards – calup 3
Il lupo loco