De Citit : Știri

Brigada de Voluntari recruteaza colaboratori si voluntari pentru Festivalul si Concursul Internațional George Enescu!

| 25 ianuarie

Brigada de Voluntari recruteaza colaboratori si voluntari pentru Festivalul si Concursul Internațional George Enescu!

Brigada de Voluntari, asociație care organizeaza si ofera suport organizatorilor de evenimente, recruteaza colaboratori si voluntari pentru Festivalul si Concursul Internațional George Enescu, eveniment de muzica clasica creat în memoria marelui compozitor si în acelasi timp un brand cultural reprezentativ pentru România, recunoscut si apreciat în întreaga lume.
Ediția din 2013, a XXI-a de la înființare (1958), se va desfasura în perioada 1 – 28 septembrie si va gazdui peste 150 de evenimente. Colaboratorii si voluntarii vor participa la pregatirea evenimentelor desfasurate, vor oferi suport organizatorilor si vor asigura buna desfasurare a activitaţilor din cadrul Festivalului si Concursului Internațional „George Enescu”.
Colaborarea este o oportunitate pentru persoanele interesate de organizarea de evenimente, comunicare, dar si de mediul cultural românesc si internaţional, de a-si demonstra si îmbunatați expertiza în domeniu si de a lucra într-un mediu dinamic pentru un eveniment de anvergura internaționala.
Procesul de recrutare se realizeaza pe baza unui concurs si presupune completarea formularului de înscriere si transmiterea urmatoarelor documente:
a) curriculum vitae actualizat;
b) 2 fotografii;
d) copie a actului de identitate însoţita de original la interviu;
e) copii ale altor diplome si certificate care atesta pregatirea candidaţilor (daca sunt relevante), însoţite de original la interviu.
Înscrierea se face pe site-ul www.brigadadevoluntari.ro/enescu prin completarea unui formular, iar documentele pot fi trimise electronic la adresa [email protected], sau depuse în forma fizica la sediul ARTEXIM (Calea Victoriei nr. 155, bl. D1 , sc. 8, et. 2 sector 1, Bucuresti).
Termenul limita de înscriere este 15 martie, iar programarea interviurilor se va face ulterior acestei date, în funcţie de numarul de persoane înscrise.
Rezultatele concursului vor fi anunţate public la avizierul instituţiei Artexim, si online pe paginile www.brigadadevoluntari.ro/enescu si www.icr.ro, în termen de 30 de zile lucratoare de la finalizarea concursului, sub forma unei liste a candidaţilor declaraţi admisi.
Pentru informații despre ariile de activitate ale colaboratorilor si voluntarilor, accesați www.brigadadevoluntari.ro/enescu.