De Citit : Știri

B’ESTFEST Summer Camp – o noua zi!

| 02 iulie

Dupa indelungi asteptari, a trecut prima zi de B’ESTFEST Summer Camp… o zi de peste 24 de ore, in care mai bine de 12 luni de planificari si 3 saptamani de productie au transformat complet islazul comunei Tunari in B’ESTFEST Park, un adevarat "parc de distractii" pentru copiii mici si mari, cu muzica pe toate gusturile, peste 20 de artisti cantand pe 4 scene si 4 terase, party pana dimineata, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta si workshop-uri.
Ziua de vineri a debutat cu Sonichouse pe scena Romania Future Heroes, The Mono Jacks pe Ciuc-Premium Stage si Popa Sapka pe Coca-Cola Stage. Au urmat Goodbye to Gravity, Butterflies in my Stomach, Tolouse Lautrec, Madame Hooligan, Coma, iar Jägermeister Dance Arena si-a inceput programul cu DJ Keeble, Unlocka, Sirius&Methodikal, urmati de Leizaboy si Gojira. Seara i-a adus pe Flogging Molly si Skunk Anansie cu doua show-uri pline de energie, party-ul fiind continuat de setul lui Roger Sanchez si de cel al lui Caspa, pana dimineata. Asian Dub Foundation, care vor concerta azi, 2 iulie, au ajuns vineri seara mai devreme in Bucuresti si de la hotel au luat un taxi direct pana in B’ESTFEST Park, unde au petrecut alaturi de public in Dance Arena, pana aproape de rasaritul soarelui.

Sambata, 2 iulie, B’ESTFEST Summer Camp isi deschide portile inca de la pranz, ora 12:00, asteptandu-si spectatorii cu o experienta de festival completa, alaturi de Electric Fence, Antarctica, Mes Quins, Sensor, DJ Malex & Iustin, Bully, Marika, D-Laid, Magnolia, Petrol, Robin & The Backstabbers, Electric Brother, Suie Paparude, si capetele de afis ale serii, NAPT, Lamb, Asian Dub Foundation si Mika. Pentru programul complet, informatii despre activitati, transport, harta, schita, un scurt ghid al festivalului poate fi descarcat de la adresa http://www.bestfest.ro/editia2011/do-it-yourself-guide.pdf.

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in weekendul acesta pe malul lacului Pasarea, islazul comunei Tunari (in nordul Bucurestiului), la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Transportul pana la festival se va putea realiza fie cu masina personala sau bicicleta din dotare, fie cu mijloacele de transport in comun, respectiv linia speciala RATB care pleaca de la statia din Piata Charles de Gaulle (zona Metrou Aviatorilor, din fata parcului Herastrau. Biletul este 1,5 lei), sau microbuzul 445 ce poate fi luat de la statia de Metrou Pipera. Tot de la Metrou Pipera se vor putea inchiria si biciclete pentru transportul pana la festival, in timp ce calatorii care merg in aceeasi directie pot alege sa imparta aceeasi masina in sistem carpooling (www.cumasina.net ). Bilete pentru festival mai sunt disponibile la punctele de vanzare autorizate si la casa de bilete amplasata la intrarea in B’ESTFEST Park. Organizatorii recomanda achizitionarea biletelor numai din punctele de vanzare autorizate, negarantand accesul sau valabilitatea biletelor procurate in alt mod.