De Citit : Știri

ATELIERE’LIBERADIO – Radio know-how – primele ateliere de radio din România

| 25 noiembrie

Mai multe nume care au ocupat frecvențele Eliberadio-Radio Guerrilla timp un deceniu, și anume Bogdan Șerban, Delia Panait, George Mihalcea, Sorin Badea, Ana-Maria Adam, Alexandru Anghel și Andreea Achim te invită începând cu 2 decembrie la primele ateliere de radio din România, ATELIERE’LIBERADIO – Radio know-how.
Ce sunt Atelierele’LibeRadio?
Atelierele’LibeRadio au menirea de a familizariza participanții cu toate ingredientele unui radio: playlist, producție editorială, programe, știri, dicție și voce, producție audio.
Atelierele’LibeRadio includ 7 module: știri, programe, producție editorială, muzical, dicție și voce, producție audio și fracturi lingvistice.
Atelierele’LibeRadio se bazează pe interactivitate – se vorbește deschis, se vorbește pe bune, se răspunde la întrebări: Ai vrut mereu să ajungi "la radio"? Știi cum îți sună vocea? Câte tipuri de voci pot exista într-un radio? Știi cum se vorbește la radio? Ce muzică ai pune? Ai ceva de spus?
Participanții află CUM se face radio, nu ce ÎNSEAMNĂ radio. Ei pot descoperi ce le place, dar și ce nu le place la radio.
Ce ar mai fi de zis?
Întâlnirile se întind pe două săptămâni, iar prima întâlnire are loc marți, 2 decembrie.
Rezervări și înscrieri se pot face până luni, 1 decembrie, inclusiv.
Pentru detalii – 0768 599 310 (Andreea Achim)
Toate detaliile, aici: www.facebook.com/AteliereLiberadio