De Citit : Știri

Andreea Balan lanseaza videoclipul piesei Crazy About You

| 25 ianuarie

Regizat de catre Alex Ceausu, videoclipul celui mai recent single Andreea Balan – Crazy About You, este o adevarata incursiune in lumea artistei, o pagina desprinsa din jurnalul de viata al acesteia.
"Crazy About You nu este un videoclip de imagine ci prezinta o parte din universul in care traiesc. Fiecare camera in care intru semnifica intr-un mod simbolic momente din viata mea iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele”, spune Andreea.
Desi filmarile desfasurate la Palatul Ghika au durat peste 20 de ore, iar in cadrele de exterior Andreea purta o rochie fina, de dantela, artista s-a simtit foarte bine si nici nu a remarcat gerul care se lasase.
"A fost extraordinar la filmari. In jurul meu erau numai prieteni si asta conteaza foarte mult”, spune Andreea.
Petrisor Ruge, coregraful Bursucu, Ivan Berry (ex-director Sony Music Canada) si Rupert Gayle (compozitorul canadian care a lucrat pentru albumul Superwoman) sunt cateva dintre persoanele dragi Andreei, personaje cu care veti face cunostinta pe parcursul clipului.
Styling-ul a fost asigurat de catre Adelina Toma, stilista personala a artistei, si Andreea Inankur care au ales pentru acest videoclip exclusiv creatii ale unor designeri romani.
Urmareste Crazy About You, cel mai recent videoclip Andreea Balan:
Andreea Balan – Crazy about you

***
Click pentru cele mai recente stiri.