De Citit : Știri

„Alearga pentru viata” – Editia a V-a

| 02 decembrie

ALEARGA PENTRU VIATA, un eveniment caritabil, ajuns la cea de-a 5-a editie, va avea loc anul acesta pe 14 decembrie, in Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu si va reuni sub egida sa toti oamenii dornici sa alerge pentru sport si pentru o cauza umanitara.
Liga Studentilor Electronisti, in colaborare cu Asociatia Romana de Terapii in Autism si ADHD, organizatorii evenimentului, si-au propus sa ofere persoanelor din Bucuresti o zi in care pot imbina placerea pentru sport, cu placerea de a darui o sansa la o viata normala Sarei. Sara este o fetita ce a fost diagnosticata la nastere cu Sindromul Down si ADHD. Asta inseamna ca Sara, pe langa problemele fizice cu care se confrunta – deficit locomotor, talie si greutate sub limita normala corespunzatoare varstei, hipotonie musculara – sufera si de hiperactivitate si impulsivitate, nefiind capabila sa inteleaga lucrurile ca un copil normal. Avand in vedere situatia delicata a familiei, fetita nu a putut primi un tratament propice care sa ii permita sa se dezvolte normal pana la varsta de 6 ani. Terapiile Sarei costa enorm, 6100 de lei pe luna, o suma pe care parintii ei nu si-o pot permite.
Accesand www.aleargapentruviata.ro , puteti afla toate detaliile despre:
* Locatia si data evenimentului
* Taxa de inscriere si cum o puteti ajuta pe Sara
* Desfasurarea evenimentului in functie de categoriile de varsta
* Modalitatea de inscriere
Pe principiul “Miscare oriunde, oricand, oricum!”, va asteptam sa alergam impreuna, pentru a-i oferi Sarei o sansa la o viata normala.