De Citit : Știri

A inceput competitia creativa de benzi desenate Desperados Wild Comics

| 02 august

Au inceput inscrierile in cadrul competitiei de benzi desenate Desperados Wild Comics. Pana pe 8 august 2012, cei care doresc sa isi exerseze creativitatea, fie prin desen, fie prin construirea unui scenariu-text, isi pot inscrie pe www.thecreator.ro/WildComics lucrarile pe baza urmatoarei teme: Aventurile soparlei Desperados in vacanta de vara. Competitia isi propune sa stranga povesti despre peripetii in spiritul universului Desperados – liber, salbatic si pregatit in orice moment pentru imprevizibil pe care sa le prezinte apoi la ADfel, singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania.
Participantii trebuie sa trimita benzi desenate pe baza unor elemente impuse de brand, structurate pe cadre si inscrise intr-un template de concurs. Regulamentul competitiei si brief-ul complet sunt disponibile in cadrul sectiunii dedicate pe platforma TheCreator.
In perioada 10-16 august, lucrarile inscrise vor fi evaluate de doua jurii: juriul profesionistilor, format din creativi ai agentiilor de publicitate din Romania, designeri, un reprezentant Desperados si un reprezentant IQads, precum si de juriul format din publicul larg, care voteaza online pe platforma TheCreator.
La finalul competitiei vor fi acordate doua premii: premiul pentru creatiile realizate sub forma de text – 2.000 de lei si premiul pentru creatiile realizate sub forma de design – 3.000 de lei. In plus, cele mai bune 10 lucrari inscrise ca scenariu vor fi transformate in desene cu ajutorul unei persoane puse la dispozitie de organizatori, iar la ADfel vor fi prezentate cele mai bune 10 benzi desenate din fiecare categorie de concurs.
Cel care va desena inscrierile text este Octav Ungureanu, aka Smoking Cool Cat. Octav este obisnuit sa deseneze „din goana calului” pentru ca ii place sa stea in locuri cheie din Bucuresti, cum ar fi la TNB, si sa surprinda trecatorii in desene la minut, pe care apoi le ofera „modelelor”.
Despre Desperados
Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii.
Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.
Despre TheCreator
The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania