De Citit : Știri

A inceput „Bucharest Skydiving Boogie”

| 28 septembrie

A inceput "Bucharest Skydiving Boogie"
Cel mai mare festival de parasutism din Romania (26-29 septembrie), atat pentru amatori cat si pentru profesionisti. 4 zile pline de spectacol, adrenalina si cer fara limite!
TIM PORTER, legenda a parasutismului, este prezent la festival pentru a antrena parasutistii romani; Tim este campion la diferite specialitati ale parasutismului, are peste 19,000 de salturi si peste 21 de ani de experienta de zbor in cadere libera cu peste 26 de medalii nationale in UK. Tim a fost dublura si cascadorul lui Badman in legendarele salturi cu parasuta din filme. De asemenea, Tim a sarit de la 7600 m dintr-un balon, fara oxigen, ca parte dintr-o echipa de parasutisti specializati in sky surfing. Tim este considerat unul dintre cei mai buni cameramani din lume, in zborul in cadere libera.
Cu ajutorul lui Tim, aambata si duminica, Echipa TNT Brothers realizeaza o serie de demonstratii in aer, printre care si un nou record: o prindere in cadere libera realizata de 24 parasutisti si o prindere in forma de stea realizata doar de fete parasutiste. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si doua Pilatus Porter.
In fiecare zi, in cadrul festivalului organizat de TNT Brothers pe aerodromul de la Clinceni, se reunesc peste 100 de parasutisti cu licenta veniti din intreaga lume (Romania, Serbia, Bulgaria, Norvegia, Canada, Spania, Franta, SUA, Emiratele Arabe Unite) si realizeaza aprox. 1500 salturi de la 4200m.
Parasutistii se antreneaza alaturi de campionul mondial TIM PORTER, venit in Romania special pentru festival.
Cei care vin la Clinceni la TNT Brothers si sar cu parasuta de la 4200 m, in tandem cu un instructor profesionist, sunt automat inscris in tombola. Pot sa castige inca un salt in tandem duminica si mai mult, pot sa fie parte din formatia parasutistilor care vor face o prindere in aer, in cadere libera. In plus, in fiecare seara dupa salturi, ai parte de o super petrecere in hangar cu filme din aer si un menu special pregatit de o echipa de bucatari.
Vezi cum au fost primele doua zile:
Day 1
Day 2
Poze.
Localizare: Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.
Preturi. Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei.