De Citit : Reviews

Premierele lunii Ianuarie

| 03 ianuarie

Luna aceasta si-au anuntat premiera in cinematografele din Romania urmatoarele filme: Season of the Witch, The Green Hornet, The Dilemma, The Way Back, The Rite. Iata cateva cuvinte despre fiecare ca sa ne putem face o parere.
1. Season of the Witch
Season of the Witch e un nou film cu tematica medievala care isi propune sa ne ofere putina actiune combinata cu un pic de ocultism. Capul de afis este tinut de Nicolas Cage (actorul acesta accepta prea multe roluri de duzina) si Ron Perlman dar parca poveste ase aseamana prea mult cu Black Death, film care a avut premiera spre sfarsitul anului trecut. Personal nu am asteptari mari de la acest film, dar cred ca succesul va surprinde pe multi.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
2. The Green Hornet
The Green Hornet e un alt film de actiune cu eroi, supereroi sau cum au de gand sa se mai intituleze toti cei care isi pun o masca si incep sa lupte impotriva criminalitatii. Distributia il are in prim plan pe Seth Rogen asa ca filmul va fi mai mult o comedie spectaculoasa decat un action veritabil. Cred ca merita sa aruncam o privire.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
3. The Dilemma
Nu cred ca remarcam acest film daca nu-mi aruncam un ochi peste distributia extrem de promitatoare (Jennifer Connelly, Channing Tatum, Winona Ryder si Vince Vaughn) de care acest film beneficiaza. Regizat de celebrul Ron Howard (Apolo 13, A beautiful Mind…), The Dilemma e o comedie despre infidelitate si despre prietenie.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
4. The Way Back
Filmul este o drama incredibila care spune povestea câtorva prizonieri de razboi care traverseaza mii de kilometri pentr a scapa de o lume infectata de razboi. Trailerul acestui film, precum si distributia – Ed Harris si Colin Farrell, ma fac sa cred ca The Way Back va fi un film cu totul special care va fi privit foarte bine de critici. Personal ma bucur ca Dragos Bucur a avut ocazia sa joace alaturi de doua nume mari ale cinematografiei mondiale.
Trailer

5. The Rite
Trailerul acestui film nu prea ma convinge pentru ca ideea de baza este deja mult prea exploatata. Exorcizarea a fost un subiect bun pentru filmele de groaza, dar parca epoca ei a apus. Sa vedem ce o sa faca Anthony Hopkins cu o cruce si o biblie in mana luandu-se la tranta cu diavolul.
Trailer

Marerial realizat pe film-sinopsis.blogspot.com.