De Citit : Recomandări

Formatia saptamanii: DIE APOKALYPTISCHEN REITER

| 23 februarie

Apocalipsa continua
Putini de la noi stiu de existenta grupului Die Apokalyptischen Reiter, dar in Germania trupa este una dintre cele mai apreciate. Popularitatea de care se bucura in Germania este la cel mai inalt nivel fiind alaturi de Rammstein un nume foarte important.
Format in 1995, in Weimar, cvintetul a dovedit pe fiecare album ca are deja un stil propriu, o identitate aparte formata din sonoritati precum metal, folk, rock clasic si elemente medieval.
Ultim album al grupului, Moral & Wahnsinn, este o alta colectie de piese tipice pentru scena germana, ce degaja atat energie, cat si o stare de euforie mai ales in varianta live.
Ancorati puternic in actualitate, dar avand ca suport muzical o muzica ce ne intoarce in trecut, Die Apokalyptischen Reiter propune o muzica complexa, ce trece rapid in diverse extreme, de cele mai multe ori alerta si perfecta pentru petreceri sau headbanging.
Moral & Wahnsinn este tipul de disc care te binedispune oricand, dar care iti pune si mintea la contributie daca te intereseaza teme precum sfarsitul lumii sau gravele probleme mondiale ce afecteaza intreaga planeta, atunci ai nimerit unde trebuie.
Creativitatea nemtilor este debordanta pe noul album si daca aveti ocazia sa-i vedeti live atunci nu ratati acest moment.
Noul album va face ca Die Apokalyptischen Reiter sa fie si mai dinamici pe scena, iar adresabilitatea mesajelor si a muzicii sa iasa si mai mult in afara granitelor germane, pentru ca, de ce sa nu o spunem, grupul este inca subapreciat la nivel european.
Componenta Die Apokalyptischen Reiter: Fuchs (voc), Volk-Man (bass), Ady (chit), Sir G (bat), Dr. Pest (key)

Titlurile pieselor de pe Moral & Wahnsinn: Die Boten, Gib dich hin, Hammer oder Amboß, Dir gehört nichts, Dr. Pest, Moral & Wahnsinn, Erwache, Heimkehr, Wir reiten, Hört auf, Ein liebes Lied.
Citeste si:
– Formatia saptamanii: DESTRUCTION;
– Formatia saptamanii: KORPIKLAANI;
– Formatia saptamanii: SIRENIA.
***
Click pentru cele mai recente stiri by Lenti Chiriac.