De Citit : Editoriale

Natura surda cu contractori

| 15 decembrie

Mi se pare mie sau de ceva timp cantaretele, solistele, guristele sau cum vreti sa le numiti zbiara recitand versuri in loc sa cante? Si nu e vorba de tanticile pitipoance cu vocea prelucrata de un calculator, alea cu un vers doua si cu basi multi si identici cap coada pe melodie. Nu, e vorba de doamne care au ceva pretentii. Toate au impresia ca daca urla au voce, asa le-o fi zis compozitorii, producatorii cu trendurile lor tampite care au stricat tot in muzica sau poate o fi publicul pe care mereu se da vina cand sunt aruncate mizerii in piata. Oricum, duduile nu canta ci spun versuri (dar nu ca in hip-hop care deja pare o capodopera fata de chinurile bietelor creaturi) si, de fapt nu le spun, le zbiara, gretos, din gatlejul lor delicat. Nu trebuie sa va dau exemple, le zariti guitand pe canale muzicale. Sau, oare, canta saracutele pentru a fi auzite de noua / viitoarea generatie de surzi, ascultatorii de i-poduri.
Apropo, daca aveti bani de investit in viitorul apropiat, cabinetul O.R.L. va fi o investitie la fel de sigura precum cea in aur. Viitorul ne va spune clar asta, rastit, ca sa ne auda toti surzii.
Iar acum sa ne azvarlim in lumea dezlantuita a evenimentelor care pandesc la tot pasul pe ulitele urbei.
Apropo, cea mai periculoasa ulita din lume este cea numita "Route Irish", e pe ecrane de saptamana trecuta. Ce am inteles noi din filmele cu Irak?! Ca e perfect ca armatele occidentale sa lucreze pentru tine iar tu sa te faci contractor. Acesta e cuvantul magic: contractor. Restul e afacere. Teatrul Odeon a facut suta de ani. Multi inainte! Craciunul vine mai devreme, cu Iris, pe 21 decembrie, in The Silver Church. In rest focul e la voi, cu pregatirile de Revelion si shopping-ul disperat de ultima suta de metri. Sa salvam economia consumand masiv! Cu cardul sa dam peste bot crizei!
Avanti popolo!