De Citit : Editoriale

Lorzii distractiei

| 05 ianuarie

Bine ati ajuns in Mega Editia de Sarbatori a 24-FUN! Dupa un an aproape imposibil iata-ne la pragul dintre bilant si planificare. Am mai trecut impreuna printr-un an de criza (cel mai groaznic dupa cum spun unii specialisti, o nimica toata dupa cum anunta profetii economici fata de anul urmator). Eu zic ca vom birui si in cele ce urmeaza, nu de altceva dar lucram numai cu lucruri dragi publicului: iesitul pe-afara la distractii, evenimente, locante si localuri alese, cinematografe, teatre, concerte si alte minunatii care bucura inima, sufletul si de ce nu, stomacul, prietenilor nostri. 24-FUN va va tine la curent anul viitor, atat in retele sociale cat si pe hartie cu tot ce misca prin urbea noastra damboviteana.
Nu uitati ca spre deosebire de mai toate mijloacele de informare media, noi anuntam numai lucruri frumoase, fara masacre sau greve, fara tarnacoape care refac coafuri sau accize care violeaza portofele. La noi totul suna incitant si interesant, doar suntem ghidul orasului de scos lumea pe-afara. Vom avea fete noi, cameleonice uneori, penele editorialistilor nostri vor musca din tumultul cetatii, online-ul va da in clocot pe ritmuri de partyuri sau de concerte, navigatorii prin retele sociale vor avea parte de informatii avalansa si vor fi tratati cu sharing ales, dupa pofta inimii.
Supercablarea distractiei va continua, doar am fost pionieri si inovatori la capitolul asta. Aplicatiile online va vor rasfata ca in cele mai tari stabilimente spa. Sfaturi de sfarsit de an nu dam, de inceput de an nici atat. Doar aveti un pic de grija cu excesul alimentar si de sprit. Retetele sunt multe si in general eficace in astfel de cazuri. Ne vedem la mijlocul lui ianuarie dupa ce va reveniti dupa mese arhipline si schiat masiv. Atunci veti lasa treaba informatiei de entertainment in seama noastra si va vom rezerva cele mai bune locuri la spectacolul urbei! 24-FUN va zice un La Multi Ani meserias si un 2014 reusit!
Succese nebanuite!