De Citit : Editoriale

Criza. Vinovatii principali

| 05 octombrie

Senzational. Lista completa a dusmanilor omenirii.

Pe primul loc, la distanta mare de restul plutonului, bineinteles, iudeo-masoneria internationala. Niste tipi pe care nu-i cunoastem, dar care invart destinele omenirii. Traiesc in avioane care nu aterizeaza niciodata, sunt alimentate in zbor si nu au amprenta radar. O data la cinci ani, cand mai aterizeaza, asa, pentru o mica dezmortire, tipii astia poarta cagule in asa fel incat opinia publica internationala sa nu le poata pune meclele pe facebook. Mananca doar icre negre din Somalia, ochi de melc din Tara de Foc, fudulii de fluture si pastrama din buze de gaina, produse in secret la Barlad, doar pentru export. Beau doar apa saracita in deuteriu, ceai de lepizdrita (o planta extrem de rara) si cafea din excremente de cameleon monocrom. N-au mama, n-au tata, sunt de o rapacitate nemaivazuta si violeaza cele mai misto actrite din lume, in timp ce ele dorm si habar n-au ce se intampla. Pe urma, cand se trezesc, dau interviuri ca au fost rapite de extraterestri.
Extraterestrii my ass. Netrebnicii astia le-au babardit de le-au sarit capacele. Obligatoriu, toti astia sunt evrei. Altminteri, n-aveau cum sa ajunga atat de sus. Unii obisnuiti, ca mine, ca tine, n-au cum. Pe urma, in top, urmeaza homosexualii si lesbienele care rapesc copii din maternitati. Ii invata, de mici, ritualuri satanice si poezii porno cu porcusori de Guineea. Cand se fac mari, devin transsexuali si scriu carti otravite despre feminismul neepilat care tinde sa devina o noua religie.
Nu va dati copiii la gradinite de limba engleza. Acolo e principalul loc de racolare pentru spioni care devin bisexuali si, in cele din urma, hipsteri. Pe ultimele locuri in top sunt tiganii si ungurii. Dar, macar de astia, ne pazeste nenea ala ratacit, in costum alb si cu ochelari de soare mari si ridicoli.