Locuri : Wellness

ROMA Beauty Center

R.O.M.A. Beauty Center
Salon de remodelare corporală şi cosmetică facială

R.O.M.A. Beauty Center funcţionează din luna aprilie 2009 pe strada Măgurei nr.1/2 Târgu-Mureş, cum urci scarile de la Furnica primul bloc pe dreapta, in spatele gradinitei de langa MiniOrient si pune la dispoziţia clienţilor aparatul revoluţionar Eximia care permite tratamente de slăbire şi remodelare cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta prin ultrasunet cavitational, electroporaţie – mezoterapia fara ace, endolift – masaj endermologic. De asemenea, salonul oferă tratamente de presoterapie (drenaj limfatic, edeme ale picioarelor, tratament anticelulitic), electrostimulare, împachetări la rece şi la cald în pătură termică cu infraroşii cu produse Bruno Vassari, masaj de relaxare, masaj anticelulitic.
Pe langa tratamentele corporale la R.O.M.A. Beauty Center puteti beneficia şi de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, extensii de gene fir cu fir, epilare cu ceara elastica si de unca folosinta, precum si manchiura, unghii aplicate si pedichiura. Pentru tratamentele faciale folosim produse Bruno Vassari.
Din octombrie se vor putea efectua si tratamente de epilare definitiva cu lumina pulsata controlata si tratamente faciale anti-age, impotriva ridurilor, de hidratare si hranire, impotriva petelor, impotriva foliculitei, precum si tratamente corporale anticelulitice, toate cu ajutorul electroporatiei – mezoterapia fara ace.
Va asteptam cu drag la noi si nu veti regreta! Veti face alegerea cea mai potrivita!
Ne gasiti la apartamentul 2.