Locuri : Baruri

Dublin Irish Pub

DUBLIN IRISH PUB din Targu Mures a fost inaugurat in 15 decembrie 2007, lucrarile de renovare durand 13 luni.
Este conceput in stil ”Victorian Dublin” fiind stiut ca acest concept "IRISH PUB" este structurat pe patru stiluri: country cottage, brewery, gaelic, traditional si Dublin victorian. Contributia majora in definitivarea amenajarii interioare a avut-o artistul plastic de renume FODOR SANDOR prin realizarea candelabrelor si a corpurilor de iluminat din vitralii, a ferestrelor sablate, design-ul barului din stejar masiv, a mobilierului si in general a intregului concept care a insemnat studii aprofundate despre cultura si simbolurile celtice si mergand mai departe catre templieri, maretii constructori ai perioadei medievale.
Lemnul de stejar, piatra, sticla colorata, fierul forjat au fost inteligent imbinate astfel incat rezultatul final sa asigure un ambient cald, placut pentru ochi dar si pentru suflet, unde cei care poposesc sa gaseasca o oaza de tihna, rupta de zgomotul si ritmul trepidant al cotidianului pe care il traversam.
"Irish Pub" inseamna un loc in care te simti bine, atat dimineata la o cafea, un sandwich, un croissant, un breakfast specific, la pranz cu meniul zilei sau mancaruri din zona noastra sau internationala, sau la cina impreuna cu persoana draga sau cu prietenii, de luni pana duminica.
Si pentru ca mancarea buna merge cu o bautura buna le oferim clientilor nostri bere Guiness (bineinteles!), Kilkenny, si nu numai, vinuri alese, o gama foarte larga de wiskey, cocktail-uri pe care le-am ,,furat,, de la Strambu, unul dintre cei mai buni barman-trainer din tara la ora actuala.
Clientilor nostri le mai oferim si muzica buna, atat ambientala in concordanta cu specificul locului dar si muzica live (orchestra noastra) – jazz, smooth, jazz swing, rock ballads, evergreen.
Au cantat la noi Nicu Alifantis, A.G. Weinberger, Berti Barbera, Parlament, Mihai Margineanu, Hara, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Sarmalele Reci, Black Beers, Trenul de Noapte, Tobasco, Alexandru Andries, Jazz4Fun. Si vom continua sa invitam artisti de marca pentru a va incanta. Am organizat petreceri tematice: Revelion – Cowboys & Indians, ReRevelion – Gipsy Party, Anti Valentine’s Day, Green Party, 1 Martie, Red Party / 8 Martie, St. Patrick’s Party, Pacalici Party – 1 Aprilie, Biker’s Party, Tequilla Party, 1 Mai Muncitoresc si vom continua. Pentru ca ne adresam in principal segmentului de varsta 30 – 50, constatand ca la ora actuala exista putine locatii care sa permita ,,varstei de aur,, sa se distreze fara a fi deranjati de decibeli in exces si anturaje nepotrivite.
Aici ne simtim bine ca suntem intre noi! Si echipa care deserveste DUBLIN IRISH PUB a fost special pregatita pentru a oferi servicii de calitate intr-o maniera binevoitoare, fara a fi deloc scortosi.
Deviza noastra este CLIENTUL NOSTRU – MUSAFIRUL NOSTRU!
NOU!!! Organizam: NUNTI, BANCHETE, PETRECERI DE FIRMA,etc cu meniuri incepand de la 55 de lei.