Locuri : Agenții de turism

Inter Tours

Inca de la inceput , de la data infiintarii -9 aprilie 1990, INTER TOURS s-a ocupat, in calitate de agentie de turism, de organizarea de excursii in tara si strainatate, cele mai solicitate destinatii fiind atunci Ungaria, Turcia, Germania.

In luna septembrie 1990 a luat fiinta Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism cu sediul in Bucuresti (ANAT), la care INTER TOURS este membru fondator. ANAT este membra a celor mai importante organisme internationale din domeniul turismului : UFTAA (Federatia Universala a Asociatiilor Agentiilor de Voiaj) si IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni), cu sediul la Paris, respectiv la Geneva.Dupa aparitia Legii Nr. 31/1990, INTER TOURS s-a constituit in societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital privat, fiind inregistrata la Registrul Comertului judetului Mures sub Nr.J26-230-1991.

Incepand cu toamna anului 1990 firma a organizat curse regulate de calatori pe ruta Tg. Mures – Budapesta, care apoi au fost extinse si spre alte destinatii din Ungaria. La ora actuala operam curse regulate spre Budapesta -zilnic, iar la Szeged de doua ori pe saptamana.
Agentia de turism, transport si bilete de avion INTER TOURS poseda Licenta de turism cat. A (tour operator) nr. 534/1995, actualizata cu licenta nr. 534/2005 , eliberata de Ministerul Turismului precum si Licenta de agentie de voiaj eliberata de Ministerul Transporturilor.
In baza contractelor pe care le avem, oferim clientilor nostri servicii de transport persoane in Germania, Austria, Franta, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Elvetia, Incoming&Outgoing, turism intern: bilete de tratament in statiunile balneoclimaterice din tara si pe Litoralul Marii Negre, sejururi, vacante si circuite in functie de sezon; bilete de avion pentru orice destinatie cu plecare din Tg-Mures, Cluj, Bucuresti , Budapesta sau din alte orase iar din 2003 am fost autorizati sa comercializam servicii turistice oferite de grupul TUI.
Datorita profesionalismului de care a dat dovada precum si in urma rezultatelor financiare obtinute, Camera de Comert si Industrie a judetului Mures a clasificat pe primele locuri in anii 1997, 1998, 1999, 2003 societatea INTER TOURS la sectiunea turism, categoria intreprinderi mici.