Evenimente : Party

CPP sau Cina Porcului…Party

Era candva o vreme in care faceai cumparaturile la ”Alimentara”. Daca nu era coada iti cumparai paine neagra, taitei, picioare de pui sau creveti. Daca era coada cumparai ce aveai noroc, salam de vara sau chiar de Sibiu, portocale, pui intregi, oua…
In vremea aceea de ”a fost o data”, jumatatea lu` Decembrie era de vis. Mirosul de cozonac, de vanilie, de scorțisoara, de carnați afumați, te pregateau de sarbatorile de iarna.
Acum te pregatesc de sarbatori reclamele, promoțiile din super-market-uri, copii care urla dupa te miri ce joc pe calculator sau figurina cu Hana Montana sau mai știu eu ce.
Atunci toata lumea avea un bunic, un unchi, un neam care taia porcul. Ehehehe….era un mare eveniment. Atata carne si lume in jur :))). Femeile in casa curațau, spalau, macinau, iar barbații afara tranșau (a se citi șprițuiau). Noi copiii urlam dupa șoric…
Miercuri seara, pe 21 decembrie, asa pe la 8 sau 9, in OldCity Pub incercam sa recompunem atmosfera de atunci. Va așteptam cu Cina Porcului – jumeri, carnati, caltabosi, ceapa….alaturi de mult vin si alte bauturi alese pe spranceana.

PS. Nu va faceți probleme pentru locuri… se mananca in picioare! 🙂

Si totusi…rezervari se pot face la numarul de telefon 0736.388.923. sau in Old City Pub – Piata Trandafirilor nr.43