Evenimente : Film

Eat Pray Love / Mananca roaga-te iubeste

Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie moderna pornita intr-un periplu prin lumea larga, de-a lungul caruia spera sa se regaseasca si sa se impace cu sine, in filmul Mananca, roaga-te, iubeste.
Aflata la rascruce de drumuri, dupa divort, Gilbert isi ia un an de pauza de la slujba si ca niciodata, se decide sa evadeze din viata sa obisnuita si confortabila, riscand totul numai pentru a-si schimba viata. In timpul calatoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucura de experiente simple cum ar fi sa manance mancare italieneasca in Italia, sa se roage in India, si la final, sa se bucure in mod neasteptat de pacea si echilibrul unei iubiri, in Bali.
Inspirat dupa o poveste adevarata, Mananca Roaga-te Iubeste dovedeste ca exista mai multe feluri in care poti sa rupi monotonia ducandu-te sa vezi lumea.
Columbia Pictures prezinta o productie Plan B Entertainment, Mananca Roaga-te Iubeste. In film joaca Julia Roberts, James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup, si Javier Bardem. Regia ii apartine lui Ryan Murphy. Productia este asigurata de Dede Gardner. Scenariul este scris de Ryan Murphy & Jennifer Salt.
Filmul se bazeaza pe o carte de Elizabeth Gilbert. Producatorii executivi sunt Brad Pitt, Stan Wlodkowski si Jeremy Kleiner. Directorul de imagine este Robert Richardson, ASC. Scenografia este asigurata de Bill Groom. Montajul este realizat de Bradley Buecker. Designerul de costume este Michael Dennison. Muzica este semnata de Dario Marianelli, iar aranjamentul musical de PJ Bloom.