Evenimente : Expo

„Welcome home (1)” Aurel Cornea si Feher Laszlo

Expo de pictura si sculptura
Vernisaj: Beatrice Budea

Cei doi artisti expun pentru prima oara in fata publicului targu-muresean, printr-o colectie de lucrari bogate in cromatica si forme, populate cu umor de personaje ce se afla intr-un dialog detensionat si detasat cu spatiul si timpul lor. Suprealismul, satira si autoironia isi au locul in expozitia "Welcome home", un concept ce-si doreste sa re-aduca acasa o serie cat mai mare de artisti contemporani mureseni, care desi sunt cunoscuti publicului din Romania si international, nu sunt familiari comunitatiii locale.

Aurel Cornea (http://aurelcornea.blogspot.ro/) are 32 de ani si este nascut la Reghin. A studiat la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi si a avut o bursa de studii in Dartington (Anglia). A expus in cadrul grupului artistic Vector la Bienala Periferic de la Iasi si individual la Moma (Viena, Austria), la Galeria Universitatii din Poznan (Polonia) si la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti .

Laszlo Feher (http://zodsculpture.blogspot.ro/) este un sculptor de doar 24 de ani si este nascut in Targu Mures. A studiat la Liceul de Arte din Odorheiu Secuiesc si la Facultatea de Arte din Timisoara. A expus in diverse expozitii de grup sau individuale, in cadrul mai multor evenimente si galerii din Arad, Cluj Napoca, Timisoara, Baia Mare, Odorheiul Secuiesc si Iasi.

Expozitia va fi deschisa intre orele 10 si 22.00 la galeria de Arta Mures-Mall

Organizatori: Asociatiile culturale Startact si Headmade

Parteneri principali: Primaria Tg Mures si Galeria de Arta Mures-Mall
Parteneri media: Antena 1 Targu Mures
Expozitie realizata cu participarea: UAT
Cu sprijnul restaurantului Csamborgo