Evenimente : Concerte

Elevation Quartet

Teatrul Ariel împreună cu Filarmonica de Stat Tg. Mureș și Reea, organizează în data de 14 noiembrie 2011 începând cu ora 20.00 în Sala Mare a Palatului Culturii un concert extraordinar de jazz avându-i protagoniști pe Lucian Ban – pian, Abraham Burton – saxofon tenor, Derek Philips – baterie și Brad Jones – contrabas , reuniți în „Elevation Quartet”.

Concertul cvartet-ului ELEVATION, fondat de pianistul român LUCIAN BAN sisaxofonistul (tenor) ABRAHAM BURTON este inclus într-un turneu în Europa ce debutează la București în data de 13 noiembrie și include numeroase concerte în patru țări, realizate în scopul de a promova stilul de muzică abordat de cvartet.

Stilul new jazz este unul dintre cele mai în vogă la nivel mondial, lucru confirmat de numeroasele concerte in SUA și Europa din ultimii ani. ELEVATION QUARTET se remarca prin originalitate. ELEVATION beneficiaza enorm de pe urma talentului lui Burton de a crea piese incredibile, de pe urma profesionalismului lui Ban și a neobișnuitelor influențe est-europene din muzica sa, a vizionarismului lui Brad Jones și de inovațiile ritmice ale lui Derek Philips.

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet. Biletele se pot achiziționa de la Teatrul Ariel sau de la casa de bilete a Palatului Culturii.

Prețul unui bilet este de 16 RON, iar elevii și studenții beneficiază de 50 % reducere