Evenimente : Concerte

Elefantii vin in sufragerie

Les Elephants Bizarres au prins viață în 2007, însă 2009 a fost, se pare, anul elefantului. Au deschis pentru We Have Band (UK), The Haunts (UK), A-LIX (Arg/Fr), Asleep In The Park (Aus) și au participat la cel mai mare festival din România, deschizînd pentru Motorhead și Moby. Două piese de-ale lor s-au poziționat foarte bine în topurile radio: "Hello says the devil" a atins nr. 1 la City Fm în topul dedicat trupelor românești, iar "Have No Fear" a ajuns pe 2 în topul internațional la Radio Guerilla, fiind difuzată în heavy-rotation timp de 9 săptămâni.

Les Elephants Bizarres înseamnă:
Ștefan – lead vocals
Hasan – bass
Cătălin(Proka) – guitar/backing vocals
Nae – synth
Claudiu – drums

Elefanții pornesc acum într-un turneu național de lansare a videoclipului Wish You Were Here, turneu ce va include următoarele orașe: București,Tg-Mureș, Brașov, Constanța, Galați, Cluj, Timișoara, Bacău, Vama Veche. Turneul va începe după petrecerea pentru fanii din București, de pe 22 martie, din Silver Church.
Elefanții Bizari lucrează la cel mai cel album al lor de până acum. Cel de-al doilea album al trupei va aduce cu el o noutate de la elefanți: pe lângă piesele în limba engleză, care au devenit un trademark pentru trupă, albumul va include două piese în limba română și va fi lansat în toamna 2012.

Videoclipul: http://www.youtube.com/​watch?v=raRH03lDFlg

Susținerea elefanților este prin biletul de intrare de 15 ron.

Trompa sus!