Evenimente : Concerte

Concert Luna Amara – Storytellers

Acum 2 luni, Luna Amară a început seria de concerte inspirată din celebrele VH1 Storytellers. Până acum, concerte Luna Amară de acest tip au avut loc doar în Braşov, Cluj-Napoca, Bucureşti şi Constanţa.
Pe 13 iulie, însă, ne întâlnim cu ei la Tg. Mureş, în Dublin Irish Pub, pentru a afla câteva din poveştile din spatele pieselor şi pentru a asculta un concert live al binecunoscutei trupe.

Conceptul acestui tip de concert e simplu: membrii formației vorbesc despre piesele din playlist sau povestesc publicului diverse întâmpări legate de momentul compunerii sau înregistrarii piesei respective, de exemplu. Există si o latură interactivă: publicul poate pune intrebări despre piese,versuri,mesaj,etc. Cu cât întrebările sunt mai interesante,cu atât seara va fi mai reușită. Luna amară va cânta setul acustic, cu ocazia acestui concert-eveniment. Playlist-ul e în mare parte bazat pe albumul “Don’t let your dreams fall asleep” însă, veți putea auzi, în premieră,versiuni acustice ale unor piese de pe albumul “Pietre în alb”, nelipsind însă nici piese binecunoscute de pe albumele “Asfalt” și “Loc lipsă”.

Intrare – 15 lei
Rezervări la: 0265-211.200 (Dublin Irish Pub)