Evenimente : Concerte

Color your life! We singing colors concert live în sufrageria J’ai Bistrot!

We Singing Colors a fost inițial proiectul lui Andrei Hațegan de la The Amsterdams, ulterior i s-a alăturat și Roxana la voce și alte instrumente. Cîntă împreună de anul trecut și speră să ajungă să cânte în State. Zice Andrei că acolo se potrivește muzica lor, dar noi credem că locul lor e și la noi, așa că ne bucurăm să îi avem aici să ne colorize seara de sâmbătă. Au avut 13 concerte pâna acum, în București, iar în vară au cântat la Festivalul Peninsula.

Cu o chitară acustică și ocazional tobe, tamburină sau un mănunchi de capace care zornăiau, muzica We Singing Colors pare cuminte și potolită, dar cei doi membrii stiu să transmită emoție cu fiecare notă.
Improvizează, înregistrează sau doar cântă și singurul lor obiectiv e să se bucure cât mai mult de asta: „Nu știm încotro o va lua muzica noastră, nici de unde a început. E facuă când pe calculator, când pe chitară, când pe genunchi. Avem înregistrari de studio, mai elaborate și înregistrari cu telefonul, la care ținem la fel de mult.”

„Nu ştim încotro o va lua muzica noastră, nici de unde a început. E făcută când pe calculator, când pe chitara, când pe genunchi. Avem înregistrari de studio, mai elaborate, şi înregistrări cu telefonul, la care ţinem la fel de mult”, spun cei de la We Singing Colors, ale căror melodii le puteţi asculta pe pagina lor de facebook.com/​wesingingcolors.