De Citit : Știri

Zum canta vineri la A glass of Jazz

| 15 februarie

Dupa un concert fascinant sustinut de Irina Sarbu in cadrul primei editii a evenimentului A glass of Jazz, seria spectacolelor de jazz la The Ark continua si saptamana aceasta, pe 18 februarie, cu un concert al trupei Zum.
A Glass of Jazz este o noua platforma muzicala in cadrul careia pe scena The Ark Lounge vor fi prezenti in fiecare seara de vineri, tineri artisti romani, alaturi de Irina Sarbu si Zum, Mara fiind cel de-al treilea nume care completeaza seria concertelor programate pentru luna februarie.
Prin muzica sa, Zum a reusit sa depaseasca granitele tarii sustinand de mai multe ori concerte in cadrul Festivalului de la Sziget pe scena de muzica ambientala, precum si in cluburi din Danemarca, Bruxelles si Budapesta, in timp ce prin intermediul Institutului Cultural Roman a participat la diferite festivaluri europene de promovare a culturii romane peste hotare.

Zum va concerta vineri, 18 februarie, la The Ark Lounge, in cadrul evenimentelor A glass of Jazz. Click pentru detalii concert.
***
Click pentru cele mai recente stiri.