De Citit : Știri

Voluntar de profesie: o sansa pentru cei care vor sa schimbe o viata in bine

| 18 mai

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa iti dedici timpul si experienta ta unei organizatii non profit din Romania, atunci inscrie-te in programul Voluntar de profesie, lansat de Fundatia Vodafone.

Timp de sase luni poti lucra pentru orice organizatie non profit din Romania in domeniul sanatatii, educaiei, prevenirii abandonului familial, programe pentru copii, tineri cu dizabilitati sau programe pentru varstnici.

Fundatia Vodafone iti plateste salariul, iar tu pui in practica un proiect care sa ii ajute pe beneficiarii ONG-ului pentru care ai ales sa lucrezi.

Andreea a fost voluntar de profesie in editia anului trecut. A renuntat la locul ei de munca ca jurnalist la cotidianul Jurnalul National pentru a lucra timp de sase luni la Asociatia Sfantul Stelian. “Fac voluntariat de cand ma stiu si tot ma gandesc ca inca nu este de ajuns. Timpul imi lipseste pentru a face tot ceea ce imi propun. Timp mi-a daruit insa Fundatia Vodafone prin programul Voluntar de profesie. Am inscris un proiect cu Asociatia Sfantul Stelian pentru cei peste 100 de copii, beneficiari ai asociatiei si am castigat un loc de voluntar de profesie pentru sase luni”, Andreea Georgescu, voluntar.

Timp de 6 luni poti sa schimbi in bine viata unor copii, mame aflate in risc social, tineri cu dizabilitati sau persoane in varsta, prin programul Voluntar de profesie.

Cine doreste sa fie printre voluntarii de profesie, se poate inscrie pe www.fundatia-vodafone.ro, in perioada 15 mai – 15 iunie 2012.