De Citit : Știri

Viky Red – “Fa-mi tot ce vrei”

| 07 iulie

București, 7 iulie: Viky Red lansează astăzi videoclipul celui mai nou single al său –
Fă-mi tot ce vrei – http://youtu.be/bZmHesEW1y4. Piesa are un stil diferit de cel cu care ne-a obișnuit artistul până acum iar videoclipul este unul pe măsură.
Regizat de către Iulian Moga, videoclipul piesei „Fă-mi tot ce vrei” emană senzualitate. Astfel, Viky Red ne arată o latură nouă a sa, plină de sex appeal. Artistul reușește, cu ajutorul vocii și a versurilor incitante, să îndeplinească fanteziile unei femei provocatoare care are parte de un concert Viky Red doar pentru ea.
Fă-mi tot ce vrei este o piesă dedicată tuturor celor care apreciează și cărora le place să petreacă timp în doi, care știu să se distreze și care găsesc mereu timp pentru câteva momente de intimitate. Printr-un sound cu totul nou și cu versuri ce fac trimitere la un cadru senzual, Viky Red a ales ca în această vară să le pregătească ceva special fanilor săi.
Fă-mi tot ce vrei este cel de al treilea single lansat de Viky Red în acest an. Piesa a fost compusă de Viky Red și Vlad Manolache, iar producţia piesei a fost realizată de Viky Red și Alex Cotoi la Fonogram Studios. Videoclipul poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului: http://bit.ly/1qqyAkd.

Pentru mai multe detalii despre melodie și activitatea artistului puteți accesa pagina sa oficială de Facebook – https://www.facebook.com/vikyred. Viky Red este artist Fonogram Studios. Mai multe detalii despre Fonogram Studios găsiți pe pepagina oficială de Facebook a studioului, https://www.facebook.com/FonogramStudios.