De Citit : Știri

VIDEO: Vunk si-a incecat instrumentele in lacrimi

| 14 februarie

Tupa Vunk a lansat videoclipul celui mai nou single al sau, Lacrimi de coniac, inclus pe albumul Ca pe vremuri. Pentru cel de-al 20-lea clip din cariera lor, baietii au ales-o pentru a interpreta rolul feminin principal Dana Rogoz.
"Lacrimi de coniac este piesa tuturor celor care au suferit sau inca mai sufera din dragoste, menita sa le dea acestora inapoi, toate lacrimile pe care le-au plans vreodata, in acest fel dandu-le puterea sa iubeasca din nou, a marturisit Cornel Ilie.
Filmarile videoclipului, in regia lui Silviu Mustatea, au adus atat peste membrii trupei cat si peste Dana, “lacrimi”, ce i-au udat pana la piele de-a lungul catorva ore bune. Cu ajutorul unui sistem performant si a catorva tone de apa, echipa a adus ploaia intr-o incapere foarte mare, aflata la subsolul Teatrului National Bucuresti.
Daca toti cei cinci care au indurat “ploaia torentiala” si-au revenit imedit dupa filmari, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu instrumentele folosite. Un pian, un set de tobe si doua chitari au fost sacrificate pentru un rezultat cel putin spectaculos.
Vezi si tu videoclipul:

***
Click pentru cele mai recente stiri.