De Citit : Știri

Vicepresedintele IAB din Statele Unite va fi presedintele juriului primei editii IAB MIXX Awards care se va organiza in Romania

| 14 mai

IAB Romania a decis, in urma unui proces de vot care tine cont de standardele organizatiei la nivel mondial, juriul primei edtitii a IAB MIXX Awards.

Astfel, componenta juriului, in care se regasesc atat agentii de media si interactive, cat si playeri majori din industria digitala locala, precum si reprezentanti ai clientior este urmatoarea:

Presedintele juriului: David Doty – Executive Vice President & CMO la Interactive Advertising Bureau US

Membri: Alex Visa – Managing Partner Hyperactive, Stefan Iordache – COO Leo Burnett, Radu Ionescu – Fondator si Director de Creatie Kinecto, Bogdana Butnar – Business Development, Head of Telco/eCommerce Google Romania, Alin Zainescu – Business Development Manager la TradeAds Interactive, Orlando Nicoara – General Manager Mediafax Group, Oana Iliescu – Online Proposition si Web Development Manager Romtelecom, Robert Anghel – Online Sales si Care Manager Orange Romania, Radu Apostolescu – Fondator eMag, Cristian Petriceanu, presedinte IAB Romania.

Inscrierile lucrarilor la cele 10 categorii ale competitiei se pot face pana pe data de 8 mai 2012, iar jurizarea va avea loc intr-o sedinta publica sub supervizarea unei companii independente de audit in data de 11 mai.

Toate detaliile necesare pentru companiile interesate sa inscrie lucrari se gasesc pe site-ul www.ronewmedia.ro – sectiunea IAB MIXX Awards.

Gala de decernare a premiilor va avea loc in cadrul unui show moderat de Andi Moisescu in The Silver Church Club, in seara zilei de 17 mai, ca parte din RoNewMedia – cel mai mare eveniment dedicate industriei online desfasurat pana acum in Romania.

IAB MIXX AWARDS Romania se desfasoara sub licenta si standardele stabilite IAB US. Competitii similare au loc in mai multe tari ale lumii, printre care Belgia, Turcia, Polonia, Italia sau Spania.

Ceremonia IAB MIXX AWARDS United States va avea loc anul acesta in Octombrie la New York.
Premiile MIXX sunt simbolul excelentei campaniilor de marketing digital si interactiv in intreaga lume. MIXX Awards (“Marketing and Interactive Excellence Awards”) reprezinta un concept de competitie dezvoltat de IAB US si menit sa rasplateasca cele mai bune campanii interactive ale anului. In prezent se organizeaza in Statele Unite, Belgia, Spania, Turcia, Polonia, Italia si Serbia, precum si la nivel European in cadrul congresului Interact.
Principalul obiectiv al IAB MIXX Awards Romania este de a oferi recunoastere echipelor si campaniilor care folosesc si promoveaza publicitatea online la cel mai inalt nivel, care si-au atins si depasit obiectivele propuse, recompensand in acelasi timp creativitatea si eficienta. In cadrul acestei competitii se vor analiza toate dimensiunile unei campanii – de la strategie la creatie, media planning, eficienta si atingerea obiectivelor.
Pentru ca se bucura de recunoastere la nivel international, categoriile, modul de organizare, eligibilitatea si modul de jurizare sunt in conformitate cu cele utilizate in tarile Europene si in Statele Unite, respectand aceleasi recomandari, pentru a asigura atat transparenta cat si incontestabilitate la nivel de analizare si selectare a castigatorilor. Pentru ca doar cei mai buni dintre cei buni vor fi recompensati cu un trofeu MIXX, ei vor reprezenta cele mai inalte standarde si vor face parte din galeria care va avea ca scop educarea intregii industrii de marketing, sustinand prin exemplu impactul pozitiv pe care mediul online il are ca parte integranta a mixului de marketing.