De Citit : Știri

V-aţi propus ca 2013 să fie un an plin de experienţe memorabile?

| 25 ianuarie

V-aţi propus ca 2013 să fie un an plin de experienţe memorabile?

happybox a selectat pentru voi cele mai interesante 400 de experienţe din Bucureşti şi din ţară, într-o cutie cadou!

Anul acesta alegeţi să vă bucuraţi de cât mai multe momente memorabile alături de cei dragi! Datorită cutiilor cadou happybox este mai simplu ca niciodată să renunţaţi la monotonie şi să programaţi activităţi şi experienţe care aduc bucurie! Fie că este vorba despre o zi la spa, lecţii de dans sau de echitaţie, un zbor cu avionul sau o escapadă romantică, happybox vă încurajează să oferiţi cadouri inedite celor dragi sau să vă bucuraţi chiar voi de experienţele incluse!
„Amintirile cele mai de preţ pe care le avem sunt reprezentate de momentele fericite petrecute alături de cei dragi. Ţine de noi să trăim cât mai des momente memorabile. Prin cutiile cadou happybox am dorit, în primul rând, să oferim o alternativă la cadourile clasice, reprezentate de bunuri, şi în al doilea rând, am vrut să determinăm o schimbare în atitudinea românilor, încurajându-i să încerce lucruri noi, să experimenteze. Prin cele 400 de experienţe selecţionate şi incluse în cutiile happybox, nu numai că promitem activităţi extraordinare, dar garantăm şi faptul că preţul acestora a fost negociat de către happybox pentru a oferi un plus de valoare cumpărătorului”, a declarat Marius Avram, Director General happybox.
Pentru a face cadou o cutie happybox tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi cutia dorită, dintre cele şapte variante: Relax&Beauty, Sport&Fun, Aventura, Sejur în Doi, Escapadă de Lux, Invitaţie în Oraş şi Experienţe Diverse, cu peste 400 de experienţe şi activităţi atent selecţionate, la centre partenere din Bucureşti şi din ţară. Din broşura aflată în interiorul cadoului ales se va selecta experienţa dorită, iar pentru a programa experienţa se va accesa centrul de rezervări happybox (on-line sau telefonic) şi se va face programarea cu ajutorul codului de securitate aflat pe voucherul din interiorul cutiei. După ce programarea este confirmată, puteţi să vă bucuraţi de experienţa aleasă prezentând voucherul completat în întregime, în ziua experienţei. Este foarte simplu, urmaţi cei 3 paşi:
1. Alege cutia cadou happybox.
2. Selectează experienţa şi programează-te.
3. Bucură-te de ea!
Află mai multe şi studiază toată gama de experienţe selecţionate, direct pe site-ul www.happy-box.ro.
Preţurile celor 7 cutii happybox variază între 60 şi 400 de lei, şi datorită negocierilor pe care happybox le-a purtat cu partenerii săi, fiecare cutie vine cu promisiunea că oricare dintre experienţele incluse valorează cel puţin preţul plătit pentru cutie. Aşadar, cel care va cumpăra o cutie happybox poate fi sigur că el sau persoana care va primi cutia cadou, se va bucura de o experienţă mai scumpă sau cel puţin egală, cu preţul plătit!
De ce happybox? Creează amintiri pentru toată viaţa prin activităţile şi experienţele inedite incluse! Cutiile happybox sunt o alternativă la cadourile clasice, conţin experienţe de care se poate bucura o singură persoană sau grupuri de până la zece, cel care primeşte cadoul îşi poate alege singur dintre zeci de variante experienţa şi poţi fi sigur că preţul platit pe cutia cadou happybox este mai mic decât experienţa în sine!
Lansarea oficială happybox va avea loc pe data de 5 Februarie, la sala Jubile The Ballroom. La eveniment sunt aşteptati jurnalişti din presa scrisă şi on-line, bloggeri şi persoane publice. Scopul evenimentului este de a familiariza publicul ţintă cu privire la conceptul de cadou-experienţă şi de a prezenta gama de produse happybox.
Partenerii media ai evenimentului sunt: www.ele.ro şi www.mayra.ro. Sponsori: Aventura Card, Carpat Bike, Şcoala de dans Espansivo, Next Door Fitness, Jubile The Ballroom.