De Citit : Știri

Utilizatorii serviciilor Vodafone de Internet mobil se bucura de cea mai buna experienta si acoperire a retelei

| 13 decembrie

Vodafone Romania a fost reconfirmata ca fiind reteaua de date mobile cu cele mai ridicate performante pe toti indicatorii masurati, in urma evaluarii facute de auditorul independent p3 communications. Este pentru a treia data cand p3 communications efectueaza masuratori detaliate, dupa o metodologie la standarde internationale, asupra tuturor operatorilor GSM/UMTS din Romania.

Vodafone a obtinut cele mai bune rezultate dintre toate retelele de comunicatii mobile GSM/UMTS. Conform testelor, Vodafone ofera cel mai bun serviciu de incarcare de fisiere dintre toate retelele mobile GSM/UMTS din zonele metropolitane din Romania. In plus, Vodafone ofera si cel mai bun serviciu de descarcare de fisiere dintre toate retelele mobile GSM/UMTS din zonele metropolitane din tara.

Campania de masuratori s-a derulat in perioada 12 septembrie – 4 octombrie 2011, in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Galati, Braila, Bacau, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu, Brasov si Ploiesti.

Metodologia, instrumentele, echipamentele, precum si zonele masurate au fost selectate exclusiv de catre auditor. Mai multe informatii la https://www.vodafone.ro/personal/servicii/reteaua-vodafone-acoperire/certificate/index.htm

Vodafone Romania ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza, pentru 90% din populatia tarii. Reteaua de date mobile a Vodafone acopera peste 12.000 de localitati din toata tara, permitand viteze de descarcare a datelor de pana la 21,6 Mbps.

Astfel, utilizatorii serviciilor Vodafone de Internet mobil se pot bucura de o experienta unica, ce imbina performanta si viteza retelei cu cea mai extinsa acoperire din Romania.