De Citit : Altele

UNTOLD – Primul festival la care biletul se plătește donând sânge

| 16 iulie

“Pay with blood” este o campanie pentru încurajarea donării de sânge în România

 

București, 15 iulie 2015 – UNTOLD Festival, în parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină (INTS), lansează “Pay with blood”, o campanie națională de încurajare a donării de sânge.

În perioada 14 – 24 iulie donatorii de sânge din centrele regionale și județene de transfuzii primesc reducere la abonamentele UNTOLD dacă intră pe www.untoldfestival.com și completează formularul de donator. Mai mult, între 17-19 iulie, toți cei care vor dona sânge la caravana mobilă București, amplasată la intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herăstrău, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete la festival.

“Festivalul UNTOLD are loc la Cluj Napoca, în inima Transilvaniei, un loc care a făcut România faimoasă în întreaga lume pentru legendele cu Dracula. În contextul în care România se confruntă cu o lipsă acută de sânge în unitățile medicale, o campanie care se inspiră din aceste legende pentru a atrage atenția asupra unei probleme reale este mai mult decât binevenită. Prin campania “Pay with blood”, ne dorim să creștem gradul de conștientizare a acestei nevoi și contribuim la creșterea numărului de donatori în România”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

România ocupă în prezent penultimul loc din Europa la numărul de donatori activi de sânge, potrivit INTS. La nivel național, doar 1,7% din populația țării donează sânge, iar cei mai mulți devin donatori doar atunci când trebuie să ajute o persoană apropiată lor, arată datele Institutului Național de Transfuzie Sanguină.

Campania “Pay with blood” a fost dezvoltată de UNTOLD Festival în parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină și cu sprijinul McCann București.

Proud blood donors: Radio Zu, Zu TV, HaHaHa Production și Cluj2015 – Capitala Europeană a Tineretului.

 

Despre UNTOLD

 

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

 

UNTOLD Festival este susținut de:

Partener Principal: URSUS

Partener Oficial: Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători

Powered by: Absolut

Brought to you by: Coca-Cola

Pus în mișcare de: Țiriac Auto

Sponsori: Durex, Nescafe, McDonald’s, Naturlich, KFC

Mobility Partner: HTC

Charged by: EuroGsm

Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj

Susținut de: Cinema City

Shopping Partner: Iulius Mall & Palas

VIP AREA provided by: Fratelli Group

Partener Print: PMA Invest

Inspired by: Daisler Print House

Partener Special: HaHaHa Production

Partener Travel: Wens Travel

Parteneri Media: Radio ZU, ZU TV, Antena 1, Antena Stars

Partener de monitorizare: Mediatrust