De Citit : Știri

Ultima sansa de a vedea live Manu Chao la Bucuresti

| 11 aprilie

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul Manu Chao La Ventura, ce va avea loc sambata, 16 aprilie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Noul turneu al artistului este dedicat in special fanilor infocati, cu un pret al biletelor mult mai mic decat cel obisnuit, majoritatea concertelor din turneu desfasurandu-se cu casa inchisa.

Numaratoarea inversa a inceput si pentru show-ul de la Bucuresti, cei care inca nu si-au achizitionat bilet mai avand doar cateva zile la dispozitie pentru a o face, in prezent mai fiind disponibil doar un numar limitat de locuri.
Cap de afis al editiei din anul 2008 a festivalului B’ESTFEST, Manu Chao a impresionat prin energia show-ului, tinandu-si publicul in priza pe tot parcursul concertului si promitand ca se va intoarce in Romania. Anul acesta artistul isi respecta promisiunea si revine la Bucuresti cu un nou show, Manu Chao La Ventura, din care nu vor lipsi improvizatiile muzicale si bineinteles arhicunoscutele hit-uri Me gustas tu, Desaparecido sau Bongo Bong.
Concertul de sambata, 16 aprilie, de la Sala Palatului face parte din noul turneu balcanic al artistului, dedicat celor mai devotati fani Manu Chao, show-urile din acest turneu avand loc in sali cu un numar limitat de locuri si cu pretul biletelor mult mai mic decat de obicei. Turneul a inclus pana acum Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Albania, Kosovo, majoritatea concertelor fiind sold-out. Manu Chao La Ventura va ajunge in zilele urmatoare si in Albania, Bulgaria, Turcia si Romania. Concertul de la Bucuresti va fi deschis de Madame Hooligan.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.