De Citit : Știri

Trupa Impact a lansat videoclipul piesei Today

| 03 martie

Dupa ce single-ul Today a devenit power-play-ul posturilor de radio si al cluburilor, Impact a lansat videoclipul acestui single, intr-o locatie surprinzatoare – LaserMAXX.

Alaturi de Cristina si Mayer, au luptat vitejeste in arena laser Nick Kamarera, Konstantin si Almud, Noni, Bogdan (ex Crazy Win), Vanotek impreuna cu fanii trupei si invitatii din presa.
“Ne doream foarte mult ca acest eveniment sa nu fie unul foarte protocolar, mai mult, ne doream ca cei prezenti la acest eveniment sa traiasca live ceea ce noi transmitem ca si mesaj prin piesa TODAY – libertate, pozitivism, relaxare, bucurie. Noi zicem ca scopul a fost atins avand in vedere ca toti cei care au fost prezenti la eveniment au plecat cu zambetul pe buze".
"Am jucat fusbal, darts, hockey table si, cel mai incitant moment, laser tag. La jocul de laser tag am jucat in 2 echipe a cate 11 persoane ceea ce a facut jocul extrem de palpitant, adrenalina fiind pe tot parcursul jocului la cote maxime. Putem spune ca evenimentul de ieri a fost defapt o petrecere, una chiar reusita. Speram sa repetam cat de curand acest eveniment si, de ce nu, sa facem o traditie. THINK POSITIVE! “, povestesc Mayer si Cristina.
***
Click pentru cele mai recente stiri.