De Citit : Știri

TRANSYLVANIA INTERNATIONAL HORSE SHOW la SIGHISOARA

| 05 mai

Avalon Communications, impreuna cu Federatia Ecvestra Internationala, Federatia Ecvestra Romana, Association Internationale des Etudiants Cavaliers si Cross Country Farm, in parteneriat cu Ministerul Turismului va invita, in perioada 20-22 mai 2011, la Transylvania International Horse Show (TIHS) la Prod, Com. Hoghilag, Judetul Sibiu, (la 16 km de Sighisoara), un eveniment premium, unde 60 de participanti din 15 tari se vor intrece in cele doua segmente ale concursului de calarie. La start vor fi prezenti 80 de cai.
Concurentii din Belgia, Canada, SUA, Egipt, Franta, Germania, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Luxembourg, Bulgaria, Elvetia, Turcia, Spania si Romania au la dispozitie 80 de cai de rasa pentru a participa la probe de dresaj, obstacole si cross-country, in cadrul subcompetitiilor “Concurs international complet” si “Concurs international universitar”, dedicat studentilor. Tot la Prod vor fi si baloane cu aer cald la dispozitia spectatorilor, precum si biciclete pentru parcurgerea unor cunoscute trasee turistice incluzand diverse obiective culturale si religioase.
Omid Ghannadi Maragheh, Creative Director la Avalon Communications, declara ca ‘Transylvania International Horse Show va fi cel mai mare concurs de proba completa care s-a tinut vreodata in Romania pana in prezent.’
Evenimentul TIHS va fi transmis in direct pe internet pe site-ul www.transylvaniahorseshow.ro
Simultan cu desfasurarea competitiei, in Sighisoara vor avea loc concerte de pian, spectacole de improvizatie, concerte de folk, ateliere de jonglerie, lansari de carte, expozitii de fotografie si pictura si altele, toate acestea in cadrul festivalului Artventure. Numarul artistilor prezenti va fi de 72.
Sergiu Machidon, Managing Director la Avalon Communications SRL, declara ca ‘Pe langa Campionatului de Echitatie TIHS, am decis ca este foarte potrivit sa realizam si un eveniment cultural in Sighisoara dedicat in principal publicului din tara si din afara tarii care participa la TIHS si care are ca scop promovarea Sighisoarei ca Centru Cultural si a Brandului Turistic al Romaniei.’
Organizatorii evenimentului isi propun sa promoveze echitatia, sa creasca vizibilitatea acestui sport in Romania si sa contribuie la dezvoltarea regionala. In cadrul evenimentului THIS se va desfasura o campanie de promovare a Brandului Turistic al Romaniei. Totodata, prin evenimentele culturale organizate in Cetatea din Sighisoara se doreste promovarea tinerilor artisti, intr-un cadru ce imbina elementele traditionale cu cele contemporane.
Cei interesati pot rezerva pachete turistice incluzand biletele de acces la concurs si cazarea in Sighisoara la preturi reduse.
Bilete au fost puse in vanzare in reteaua Carturesti si la sediul organizatorului din Str. Stirbei Voda nr. 72, Sector 1, Bucuresti (Telefon: 0731.377.765). Numarul de locuri la acest eveniment sunt limitate la 700.
Mai multe informatii pe transylvaniahorseshow.ro si pe transylvaniahorseshow.ro/blog.
***
Click pentru cele mai recente stiri.