De Citit : Știri

Terasa Club Piranha s-a deschis! Va asteptam cu drag!

| 31 martie

Am putea incepe cu "a fost odata…" sau cu "astazi este…" si, pana la urma, am ajunge in acelasi punct! PIRANHA este mai mult decat un club, este ideea de orice, de tot, de distractie! Piranha suntem NOI TOTI! Este ceea ce toti, mai mult sau mai putin visatori, ne incapatanam sa speram ca vom gasi pe undeva!
IDEEA de "Piranha" s-a nascut in sufletele multora dintre noi, din nevoia de a retrai visurile si povestile copilariei, de a retrai acele vremuri cand inca viata ni se parea mult mai linistita si ingaduitoare!
Clubul Piranha, insa, s-a nascut aici! S-a nascut intr-un Bucuresti care ne oferea de toate, dar in care, totusi, fara sa ne dam seama de ce, nu puteam fi noi insine! Ce lipsea? Lipsea acel ceva care sa ne faca sa ne simtim mai buni, mai ingatuitori, mai linistiti, mai destinsi si mai degajati de grijile zilnice! Lipsea apropierea de natura, de VIATA!Cati dintre noi nu si-au pus intrebarea "De ce atunci cand suntem in mijlocul naturii ne simtim altfel, ne simtim mai liberi, mai impacati, mai buni? De ce ne simtim NOI INSINE?" Pentru ca asa ne-a fost dat sa traim! Viata pe care o traim astazi, mai rea sau mai buna, mai vesela sau mai trista, este pretul pe care, poate, trebuie sa-l platim "civilizatiei moderne"!
Si tocmai acest mare gol am incercat noi sa-l umplem, fara a priva pe nimeni de ceea ce insemna lumea de astazi, lumea moderna! Piranha pare un coltisor, o imagine desprinsa din acele povesti pe care le ascultam , copii fiind, la gura sobei!
Este cea mai mare si mai verde terasa din Bucuresti, care are posibilitatea de a gazdui peste 800 de persoane.Cele peste 150 de mese sunt inconjurate de copaci de tot felul, iarba si flori.Si, bineinteles, ca nu degeaba i se spune "Piranha": in ochiul de apa sunt "cazati" , printre nuferi, furiosii de apa dulce! Pe "malul" unde ne instalam comod se uita lung la noi o gasca pestrita de papagali, iguane, porumbei, caini Amstaff si pisici. Sa nu uitam de foisoare, umbrele, dar mai ales de enorma scena profesionala acoperita, cu lumini si instalatii de sonorizare, gazda concertelor! Si atunci cand spunem concerte ne referim la cantari in toata regula de la Iris, Cargo, Sarmalele Reci, Partizan, El Negro, si lista ar putea continua!
Nu va puteti convinge decat venind aici!