De Citit : Știri

TAXI lanseaza albumul ”Cele 2 cuvinte” de Dragobete

| 17 februarie

Noul album al trupei Taxi va fi lansat pe 24 februarie, de Dragobete, cant trupa va concerta in Jukebox Club. Materialul este dedicat indragostitilor care incearca sa spuna "te iubesc", insa nu stiu cum.
La cel de-al saptelea album, Taxi se prezinta ca o trupa matura din punct de vedere muzical, cu preocupari diverse si colaborari dintre cele mai surprinzatoare: C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogasanu, Matteo si altii, la care se adauga "cei 26" care nu se vad pe album, dar raman in memoria colectiva ori de cate ori se aud ”Cele 2 cuvinte”.

Foarte prezenta in mediile online de cateva luni bune, piesa apare pe disc in doua variante. Intreg continutul albumului e o trecere prin stari de suflet, cu accente ironice de analiza sociala, in stilul deja usor de recunoscut. Muzica si versurile sunt semnate de Dan Teodorescu.
De 12 ani, Taxi a devenit un vehicul care ne transporta, prin intermediul muzicii, intr-o multitudine de stari emotionale. Taxi inseamna: Vicky Sava, Darius Neagu, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacsu, Mugurel Coman si Dan Teodorescu.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.