De Citit : Știri

Space Needle lanseaza clip nou!

| 20 noiembrie

SPACE NEEDLE – Lansare album

Club Fabrica, str.11 iunie, nr. 50
21 noiembrie 2014, ora 21:00

În 21 noiembre se întâmplă ceva foarte special pentru noi şi anume lansarea primului album Space Needle. De la ora 21 vă aşteptăm în club Fabrica, pe strada 11 iunie, să ne cunoaştem mai bine. Alături de noi, pe scenă, pentru a pregăti momentul, vor urca şi alţi prieteni, surpriză.

Albumul a fost înregistrat la StratRec Studios, București de către Sultan Nasser, editat de către Nicolae Aramă, mixat și masterizat de către Adam Whittaker și va apărea sub egida Fiver House Records.

http://facebook.com/spaceneedleofficial
http://www.youtube.com/spaceneedlemusic1

SPACE NEEDLE este o trupă de grunge din București, România.

Povestea trupei poate fi considerată una clasică, prin simplitatea ei. Totul a pornit de la Alex Purje, cu o chitară acustică, o voce și multe povești ce așteptau să fie cântate. Trupa a prins contur în momentul în care au apărut în peisaj Nicolae Aramă (chitară), Călina-Maria Curticăpean (bas) și Ati de Chile (tobe), care împărtășeau aceeași pasiune pentru muzică, în special pentru grunge.

Scopul principal al trupei Space Needle este de a face cunoscut tuturor că scena grunge este încă activă la nivel mondial, continuând moștenirea lăsată de pionierii genului, aducând, totuși, o notă personală sound-ului inconfundabil al anilor ’90.

Deși membrii trupei sunt activi pe scena muzicală de mulți ani, Space Needle este încă la început de drum.

Primul single „Lighten your hearts” a fost inspirat de producția americană „Hatfields & McCoys” în regia lui Kevin Reynolds, avându-i în rolurile principale pe Kevin Costner și Bill Paxton. Piesa este soundtrack pentru „Making of the movie for the Cast&Crew”

Space Needle – Lighten your Hearts

IMDB LINK: http://www.imdb.com/title/tt1985443/?ref_=fn_al_tt_1

Primul clip semnat Space Needle, pentru piesa „What do you mean”, a fost lansat în iarna anului 2013.

Space Needle – What do you mean

Al doilea videoclip oficial al trupei, pentru piesa ”White cow” a fost lansat în luna mai a acestui an. Piesa „White cow” apare pe coloana sonoră a producției americane „Fright Night 2: New Blood”, o comedie cu vampiri, în regia lui Eduardo Rodriguez. Videoclipul urmărește povestea personajului principal, profesoara Gerry Dandridge, întruchiparea, în prezent, a Contesei Elisabeta Báthory, jucată de actrița Jamie Murray.

Space Needle – White cow

IMDB LINK: http://www.imdb.com/title/tt2486630/?ref_=fn_al_tt_1