De Citit : Știri

SKRILLEX 1 st of May la Mamaia Nord Beach

| 21 aprilie

SKRILLEX

http://www.skrillex.com/
https://www.facebook.com/skrillex

Gojira & Planet H

https://www.facebook.com/planethofficial
https://www.facebook.com/Gojira.Official

Bass Turbat

https://www.facebook.com/bassturbat
http://www.bassturbat.ro/

MORE TBA

Sonny Moore – aka Skrillex – născut la 15 ianuarie 1988, în Los Angeles, California vine în premieră națională în România, pe 1 mai 2015, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission, în cadrul unui eveniment marca Radio ZU & ZU TV .

Cunoscut pentru cele 6 premii Grammy, producții pentru artiști precum Lady Gaga, La Roux și Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreț și compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstep-ul și modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass și speed garage până la techno.

Startul în cariera solo l-a dat piesa "My Name is Skrillex", a urmat o altă compoziție, "Scary Monsters and Nice Sprites", știută în rândul cunoscătorilor de EDM (Electronic Music Dance), iar apoi "More Monsters and Sprites".

În noiembrie 2011, @Skrillex a fost nominalizat la 5 premii Grammy, incluzând o nominalizare pentru “Best New Artist”, fiind premiat pentru "Best Dance/Electronica Album", "Best Dance Recording" și "Best Remixed Recording, Non-Classical", în același an fiind numit de către MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

◊ PRE-SALE: 60 RON

◊ REGULAR LA INTRARE: 70 RON

Online – prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional) Și direct, cumpărându-ți biletul pe loc de la unul din magazinele rețelei Bilete.ro (Inmedio, Germanos și din Oficile Poștei Române semnalizate “Bilete.ro”). Alte puncte de vânzare: Metrou Unirii 1, Calea Griviței Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesat aici:http://www.bilete.ro/partners.asp.