De Citit : Știri

Sepultura si Moonspell concerteaza in iunie 2014 la Arenele Romane

| 26 februarie

Cea de a doua editie a festivalului Metalhead Meeting, cea din 2014, va avea loc sambata, 7 iunie, la Arenele Romane. Primul headliner a fost anuntat pe pagina oficiala a evenimentului: trupa braziliana Sepultura. Cel de-al doilea, trupa portugheza Moonspell.
Mai participa Diamonds Are Forever, Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia).
Pe 7 iunie la Arenele Romane, Moonspell promit un setlist special pentru Romania care va include piese precum “Luna”, “Alma Mater”, “Vampiria”, “Scorpion Flower”,”Mephisto”, “Opium”, “Finistera”, “At Tragic Heights” sau “Full Moon Madness”.
Brazilienii de la Sepultura vin pentru a treia oara in Romania, chiar in anul in care sarbatoresc 30 de ani de cariera si se afla in turneul de promovare al celui mai recent material discografic – The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat in Octombrie 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).
Biletele s-au pus in vanzare la preturile speciale de presale de 65 de lei respectiv 90 de lei (Golden Circle) pe http://www.iabilet.ro , http://www.Myticket.ro, http://www.Bilete.ro, http://www.Biletoo.ro si http://www.Eventim.ro si in toate punctele clasice de vanzare din toata tara.
Pentru mai multe amanunte, va invit sa urmariti pagina oficiala de Facebook a evenimentului: AICI.