De Citit : Știri

S-a deschis votul pentru Desperados Wild Comics

| 12 august

S-a dat startul perioadei de vot in cadrul competitiei Desperados Wild Comics, in cadrul careia concurentii si-au exersat spiritul creativ descriind Aventurile soparlei Desperados in vacanta de vara, pe platforma The Creator.
Pana pe 16 august, cele 53 de lucrari finaliste vor fi evaluate de catre doua jurii: juriul profesionistilor, format din creativi ai agentiilor de publicitate din Romania, designeri, un reprezentant Desperados si un reprezentant IQads, precum si de juriul format din publicul larg, care voteaza online pe platforma TheCreator.
Intruchipare a spiritului celei mai nebune beri cu gust de tequila, soparla Desperados a fost ilustrata de catre participanti intr-un numar de 3-5 cadre ca desen, cat si prin intermediul scenariului-text. Acestia au incercat sa gaseasca cele mai interesante peripetii ale soparlei din aceasta vara, cele mai bune propuneri din concurs urmand sa fie prezentate apoi pe 18 august, la Fabrica, in cadrul ADfel, singurul eveniment de publicitate neconventionala din Romania.
In finalul competitiei vor fi acordate doua premii: premiul pentru cea mai votata lucrare sub forma de text – 2.000 de lei si premiul pentru cea mai votata lucrare sub forma de design – 3.000 de lei. Lucrarile inscrise sub forma de text vor fi prezentate la ADfel cu ajutorul lui Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat), cel care va transforma cuvintele participantilor in comics.
Despre Desperados
Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.
Despre TheCreator
The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.