De Citit : Știri

Robert De Niro este inamicul lui Bradley Cooper in Limitless

| 14 martie

Bradley Cooper revine pe marile ecrane intr-un action thriller captivant, Dincolo de limite, in care joaca in premiera alaturi de Robert De Niro, legendarul actor care l-a inspirat sa isi aleaga aceasta meserie.

In ciuda relatiei incordate a personajelor din film, experienta de a lucra alaturi de idolul sau a fost un vis devenit realitate pentru Cooper, acesta declarand ca:
"Robert De Niro reprezinta motivul pentru care am devenit actor. Nu m-am simtit deloc intimidat de el pe platoul de filmare, pentru mine a fost fascinant sa vad cu cata usurinta joaca. Si in momentul in care lucrez cu un actor atat de bun, munca mea devine extrem de simpla, nu trebuie decat sa reactionez la replicile lui”.
Bazat pe romanul de succes al lui Alan Glynn – The Dark Fields, Dincolo de limite dezvaluie povestea lui Eddie Mora (Bradley Cooper), un scriitor ratat, obisnuit sa isi contempleze in fiecare zi esecul. Din ziua in care iubita ii da papucii, faptul ca nu are niciun viitor devine o certitudine. Insa, lucrurile iau o intorsatura neasteptata atunci cand un vechi prieten ii ofera un drog sintetic – NZT. Orice om normal isi foloseste doar 20% din capacitatea creierului, dar substanta experimentala ii permite lui Eddie sa il foloseasca 100%. Dintr-o data i se deschide apetitul pentru cultura, reuseste sa isi scrie cartea in doar 4 zile si matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informatiile pe care le-a acumulat in timp prind contur si incep instantaneu sa se organizeze in mintea sa.
Cu o noua perspectiva asupra vietii si abilitati iesite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculatiilor financiare si ii atrage astfel atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu il vede decat ca pe o metoda usoara de a face miliarde de dolari fara efort. In scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transforma intr-o lupta pentru supravietuire, secretul metamorfozei iese la suprafata si asasinii pusi pe urmele lui nu mai reprezinta singura amenintare.
Dincolo de limite poate fi vizionat din 18 martie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanta) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timisoara, Bacau, Iasi, Pitesti).
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.