De Citit : Știri

Razboiul bucatelor, la festivalul Magic Curtain din Bulgaria

| 04 mai

Teatrul “Ion Creanga” a fost invitat sa participe la cea de-a XII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii „Magic Curtain”, care se desfasoara la Targovishte, Bulgaria, in perioada 2-6 Mai, cu spectacolul „Razboiul bucatelor”, de Ioan Garmancea, regia Mihai Manolescu.
Alaturi de Teatrul “Ion Creanga”, la “Magic Curtain” vor participa companii teatrale din Cehia, Macedonia, Turcia si Bulgaria
“Razboiul bucatelor” este unul dintre cele mai recente si mai apreciate spectacole din repertoriul Teatrului “Ion Creanga”, un spectacol-metafora, plin de candoare, despre filosofia lumii, “ce nu mai sta in cap, ci-n burta”, o poveste despre gusturi si ingrediente, despre masura, despre adevarul de dincolo de aparente si despre condimentele dragostei, spusa pentru copiii de azi.
Din distributie fac parte: Cristian Irimia, Alexandrina Halic, Mihai Verbitchi, Miruna Ionescu, Nicoleta Rusu, Camelia Andrita, Oliviu Cristian Bughiu, Marius Nanau, Voicu Hetel, Daniel Tudorica, Ion Arcudeanu. Regia artistica ii apartine lui Mihai Manolescu, scenografia – Anca Paslaru, coregrafia – Pastorel Ionescu, iar ilustratia muzicala este semnata de Mihaela Constantinescu.