De Citit : Știri

Prezentare Mirage Medspa Hotel

| 26 noiembrie

Complexul Mirage MedSPA Hotel din Eforie Nord pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 75 spatii de cazare.
Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate la standarde international, Mirage MedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul Mirage MedSPA Hotel, isi primeste oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.
Atmosfera primitoare, tonurile calde, calitatea serviciilor si dotarile moderne va vor insoti pretutindeni pe parcursul experientei Mirage.
Spatiile de cazare dispun de urmatoarele dotari: instalatie de climatizare, frigider, telefon international, tv prin cablu , sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, uscator de par.
Complexul Mirage MedSPA Hotel se afla la aproximativ 50 m de plaja si va ofera confortul categoriei de 4 stele.
Incepand cu luna aprilie 2014, MIRAGE MEDSPA HOTEL le propune clientilor sai corporate, o sala de conferinte pentru desfasurarea de team-buildinguri, traininguri, seminarii, prezentari audio-video, simpozioane, congrese, lansari de produs, sedinte sau intalniri informale.
Facilitatile Centrului de Conferinte MIRAGE constau in bar si terasa cu gazon natural la etajul al doilea al centrului de sanatate MIRAGE MEDSPA.
Sala de conferinte BREEZE asigura, de asemenea lumina naturala, echipamente tehnice si flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up (teatru, classroom, U-shape, hollow square etc.)
Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane LCD, instalatie de sonorizare.
Elixir Bar dispune de lumina naturala si este destinat servirii pauzelor de cafea dar si unei selectii de ceaiuri si sucuri naturale speciale.
Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul Mirage cat si pe terasa inverzita a acestuia.
Sala de conferinte BREEZE are o suprafata de aprox. 200 mp si poate fi gazda evenimentelor dumneavoastra de pana la 100 de persoane.
Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata, si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.
Domeniul medical vast al tratamentelor de recuperare este armonios imbinat cu cel al terapiilor de wellness. Apropierea de mare (50 metri ) ambianta, varietatea terapiilor, serviciile unice oferite de o echipa de profesionisti, tarifele accesibile, sunt elementele pe care contam pentru a-i fideliza pe oaspetii nostri.
Centrul de Sanatate Mirage MedSPA se remarca prin activitatea medicala bazata de programe complexe de recuperare a capacitatilor fizico-psihice ale organismului si tratamente anti-imbatranire, elaborate in urma unei consultatii medicale de inalt profesionalism, sustinuta de investigatii medicale (ECG, teste de laborator, analiza compozitiei corporale, etc. ) si aplicate de terapeuti cu inalta calificare in recuperare (kinetoterapeuti, asistenti balneo-fizio-terapie, maseuri, etc ).
Medici cu experienta concep pachete personalizate complete si complexe care vizeaza ameliorarea unei arii variate de afectiuni reumatismale, post-traumatice, neurologice, cardio-vasculare, dermatologice, ginecologice, ORL, de recuperare pentru sportivi, precum si programe de reducere ponderala, detoxifiere, antiaging si de infrumusetare.
Va invitam sa experimentati excelenta in sanatate, fitness si frumusete. Indiferent daca doriti sa tratati anumite afectiuni si disfunctii, daca doriti sa pierdeti in greutate si sa va remodelati silueta, daca doriti sa va refaceti tonusul sau doar sa va rasfatati, un sejur la Mirage MedSPA va va revigora, revitaliza si regenera ca niciodata.
Alte puncte de atractie turistica aflate in proprietatea companiei noastre sunt restaurantele Cherhana La Stuf, Terasa Litoral, Restaurant Imperial si Clubul Yacht, toate situate in Eforie Nord.
CONTACT:
Mirage MedSPA Hotel
Str. Dorobantilor 2A, Eforie Nord, Constanta
Tel/Fax: 004 0241 74 24 01
Mob: 004 0749 21 66 41
[email protected]
www.miragemedspahotel.ro, www.spalitoral.ro
www.facebook.com/miragemedspahotel